November 6Nov 6 No, to já mám 1000/200 za 210 Kč + 100 Kč za Station s Wi-Fi 6.Argumentem byla v domě Poda. Edited November 6Nov 6 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 6Nov 6 Jo, to si taky lidi musí uvědomit když chtějí slevu, že i Vodafone si dokáže najít podle bydliště jiné konkurenční nabídky a podle toho nabízejí slevy. Ten kdo okolo sebe má jen VF a jinak nikoho tak nemá šanci dostat slevu s vyhrůžkou že půjde jinam... 🙂 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
November 6Nov 6 Tak tak, musí to být konkurence schopné a musí být s čím srovnávat. Občas jsem měl taky nějaký neúspěšný hovor, ale dal jsem tomu nějaký ten týden a zkusil to znovu. U internetu si stačí odkrýt kód pro přenos pevného internetu a vyčkat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 6Nov 6 No zrovna u mě je jenom koaxiál VF, když nepočítám dslko, tak proto se mi asi povedlo to premium stáhnout jen na 250 kč :-D O konkurenci těch větších poskytovatélů asi mají přehled, ale já jim nakecal pohádku o šikovném menším místním isp :-D Super Super - Compal CH7465 Liberec
November 6Nov 6 Zbytečně se neříká: "Mlčeti zlato". Není zrovna moudré s některou pravdou lízt ven, hoši. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
November 6Nov 6 A jakou? Myslíš, že co napadne nás tak VF ne? Že nezná ty triky o "výpovědi"? Je to jen hra, kdyby tu slevu dát nechtěli tak jí nedají i když se postavíš na hlavu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
November 6Nov 6 Vždy ti slevu právě nedají a nebo ti nabízejí takové nesmysly, že na ně nepřistoupíš pro změnu ty. Už párkrát se mi stalo, že jsme si popřáli hezký den a šmytec. Musíš to pak zkusit zase jindy a modlit se, ať mluvíš s někým v pohodě a ne s drsoněm. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
November 10Nov 10 Tak po neúspěšné komunikaci s retenčním odd. v minulém týdnu jsem si musel najít konkurenční nabídky, aby se dalo nastavit levněji. Takže plánované zdražení VF se nekoná a za mobil jsem s rychlejší variantou dat o stovku levněji. :) Stejně tak Gigabit.V 6. 11. 2025 v 19:55, Technikus napsal:No, to já mám 1000/200 za 210 Kč + 100 Kč za Station s Wi-Fi 6.Argumentem byla v domě Poda.Jsem níž. :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
November 10Nov 10 A máš 60 nebo vyšší upload?A kolik teda platíš za pevný internet a kolik za mobil s jakým tarifem? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 10Nov 10 Mobil Super+ za 300Kč a net 1000/200 za 180Kč plus modem. Dvougigabit by byl o stovku dražší. Ale musel jsem se na call připravit, operátorka nejdřív musela slyšet konkrétní konkurenční nabídky, které jsem měl připravené (net od TMobile a volání od 02). Asi bych neměl problém přejít jinam, i když stále věřím, že pro obě strany je jednodušší se domluvit. Jsem u VF od samotného začátku Oskara. Premium+ Super+ Základní CA modul Praha