Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

100 Mbit a ponižoval jsem na 30 Mbit - cena 281 Kč včetně pronájmu

Odesláno

Koncilo rocni vernostni obdobi - tak jsem volal. Pouze net 100mbit + stary modem za 370kc.

Jejich nabidka - 30mbit 280kc a nechat stary modem, nebo 100mbit 370kc a vymena modemu za novy zdarma, nebo 200mbit 421kc a vymena modemu za novy. Promyslim - zavolejte zejtra.

Zavolali - ani jedna nabidka mi nevyhovuje - aha, tak dame 200mbit na rok za cenu 370kc + novy modem zdarma vymena. Takze na rok je to ok. Ciao

Pisu to sem jako predstavu pro jiny lidi, kdyz uz se s nima takhle handluje tak aby se vedelo kam se da dostat. Sam kdybych nedostal tyto info tak bych se nikdy na tyhle ceny nedostal, nebo treba u Vodafonu na 297Kc za neomezenak s 500mb... :salut:

Odesláno

for paolous:

Prosil bych dodat záznam telefonátu :salut:

Odesláno

Asi bude nejlepší na toto vlákno upozornit upc.

Tolik socek v jednom fóru...

Odesláno

myslíš že o tomto vláknu neví? Nejsem socka, ale proč za služby zbytečně platit víc? kdybych měl platit vše plnou palbou (internet, elektřina, plyn, povinne ruceni, havarijko, ruzna pojisteni pripojisteni,...), tak zaplatím navíc i víc než 1500 měsíčně, kteřé teď můžu třeba pěkně prochlastat :D

Odesláno

přesně tak, ono se to nasčítá... a proč platit zbytečně víc, když to za mě může platit někdo jinej :lol:

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
myslíš že o tomto vláknu neví? Nejsem socka, ale proč za služby zbytečně platit víc? kdybych měl platit vše plnou palbou (internet, elektřina, plyn, povinne ruceni, havarijko, ruzna pojisteni pripojisteni,...), tak zaplatím navíc i víc než 1500 měsíčně, kteřé teď můžu třeba pěkně prochlastat :D

No nevím nic o tom, že by moje pojišťovna kde mám pojištěné auto měla nějaké "retenční oddělení". Za bezeškodní průběh mám 50% bonus a přes to vlak nejede. Maximálně si to můžu cca co dva roky ponížit tím že ponížím hodnotu auta.

Odesláno

To není jen o retenci. Platím za oktávku 1.9tdi ročně cca 3500Kč (havaríjko, povinné ručení, pojištění skel), normálně bych platil 3500 (možná i víc) jen za to povinné ručení, bo jsem mlád, pojišťovna Allianz (aby jsis nemyslel, že mám nějaký shitty pojištění). Elektřina a plyn - tam jsem zase přešel ke konkurenci. Ztratil jsem na všech těch nabídkách řekněme 10h času, za ty ušetřené prachy to stálo :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Za 3500 to bude rucite skvele havarijko.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

na jakou cenu se dá stáhnout Internet 30/3 ?

díky za info

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague