Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Takže celkově jsme ještě nějakou dvacku ušetřily.

Mně to nějak nevychází, respektive mi vychází, že zaplatíš o 8 Kč měsíčně víc. :wink: Díky dražšímu Superfilmu.

Odesláno

Katoda: Ale tak notak, nekaž mu radost :)

Odesláno
Takže celkově jsme ještě nějakou dvacku ušetřily.

Mně to nějak nevychází, respektive mi vychází, že zaplatíš o 8 Kč měsíčně víc. :wink: Díky dražšímu Superfilmu.

Máš pravdu znovu jsem se na to podíval a udělal jsem tam malou chybu a to u pronajmu Modemu,který není za 70kč,ale za 50kč.

Chybka se vloudí.

Odesláno

Nechci do toho rejpat, ale těch 70,- za modem bylo jak u stávajícího, tak u "nově".

Odesláno

Vždyt jo do dneška jsem platil za modem 70Kč a od dneška 50kč,pořád mi nabízela větší rychlost 40Mb za 250kč a já jí pořád opakoval že mi stačí 10MB.

Odesláno

Tak to jo když je s WIFI. Já platil za modem 50,- (bez wifi) a pak ho koupil. Doufám, že se po záruce nepodělá. :salut:

Odesláno
Tak já nakonec vypověděl všechny služby a jako nový zákazník mám net 40/4 za 279,- s tím, že modem mám svůj. Na 3 měsíce TV za 1,-, kterou pak zruším. Takže spokojenost.

Můžete mi prosím odepsat na koho jste novou smlouvu uzavíral ? ( znovu na sebe nebo někoho jiného ) ? Mně bylo řečeno, že když ji vypovím a následně znovu uzavřu, tak nový zákazník nebudu a ty nové ceny nedostanu.

No, po tom, co jsem vypověděl služby, tak k 31.5. mě odpojili a 1.6. jsem opět na své jméno vypsal tuto: http://www.dostupnyinternet.cz/lokalni- ... tAodD3oAiQ "objednávku", hned ten den mi volali s tím, že si mám vybrat termín, kdy se staví technik, aby si odnesl settopbox a telefon, který jsem jim měl vrátit a zároveň mi "zapojí" net s novou smlouvou. Přišel asi 5.6. a po celou tu dobu mi ještě jel net i bez smlouvy. :-) Ale musím říct, že operátorka mě chtěla ošulit a málem jsem měl net za 390,- s tím jejich modemem. Musel jsem se připomenot, že objednávka byla za jinou cenu, tj za těch 350,- s jejich modemem. Tak se mě pak ještě zeptala, odkud o této nabídce vlastně vím a když o ní teda vím, tak to mám za tuto nižší cenu.

Televizi ruším, protože na společné anténě, co máme v baráku, chytku cca 80 kanálů a stejně koukám max na 3 a z toho jejich telefonu jsem volal tak jednou za rok na jejich linku, kvůli slevě na další období.

Odesláno
.........., akorát bez pronájmu modemu, páč máš vlastní. Já dávám přednost pronájmu, v případě poruchy se nemusím o nic starat, akorát zavolám na KC nahlásim problém a UPC ať se stará. A že ho přeplatím (respektive jeho prodejní cenu)? To je mě fuk, ......

Já si původně chtěl modem s wifi taky pronajmout. Měl jsem ještě staříka bez wifi, ale za výměnu po mně chtěli skoro 700,- + pak pronájem 70,- měsíčne. Tak jsem si ho raději koupil.

Odesláno
Tak já nakonec vypověděl všechny služby a jako nový zákazník mám net 40/4 za 279,- s tím, že modem mám svůj. Na 3 měsíce TV za 1,-, kterou pak zruším. Takže spokojenost.

Můžete mi prosím odepsat na koho jste novou smlouvu uzavíral ? ( znovu na sebe nebo někoho jiného ) ? Mně bylo řečeno, že když ji vypovím a následně znovu uzavřu, tak nový zákazník nebudu a ty nové ceny nedostanu.

No, po tom, co jsem vypověděl služby, tak k 31.5. mě odpojili a 1.6. jsem opět na své jméno vypsal tuto: http://www.dostupnyinternet.cz/lokalni- ... tAodD3oAiQ "objednávku", hned ten den mi volali s tím, že si mám vybrat termín, kdy se staví technik, aby si odnesl settopbox a telefon, který jsem jim měl vrátit a zároveň mi "zapojí" net s novou smlouvou. Přišel asi 5.6. a po celou tu dobu mi ještě jel net i bez smlouvy. :-) Ale musím říct, že operátorka mě chtěla ošulit a málem jsem měl net za 390,- s tím jejich modemem. Musel jsem se připomenot, že objednávka byla za jinou cenu, tj za těch 350,- s jejich modemem. Tak se mě pak ještě zeptala, odkud o této nabídce vlastně vím a když o ní teda vím, tak to mám za tuto nižší cenu.

Televizi ruším, protože na společné anténě, co máme v baráku, chytku cca 80 kanálů a stejně koukám max na 3 a z toho jejich telefonu jsem volal tak jednou za rok na jejich linku, kvůli slevě na další období.

Kde to pobýváš? Naše firma se zabývá rekonstrukcemi a instalacemi STA a i když použijeme transmodulaci DVB-S/T (hlavně u SK programů, protože ne všude v OV je vyhovující vstupní signál jejich MPXů pro další zpracování), tak se při příjmu, zpracování a následném rozvodu nedostaneme na více jak cca. 70 tv programů (CZ + SK + Pl). U Pl MPXů je problém akorát s jejich muxem 1 na K55, který koliduje s vedlejším (silným - místním) K54 s našim ČT MPXem a pro jeho bezproblémový příjem je nutno používat KM buď ALCAD nebo Televés. A to mnoho BD a SVJ není ochotno akceptovat, protože v tomto MPXu zase nejsou super atraktívní stanice, takže se dostáváme na počet (zhruba) 60 digitálních tv programů.

Odesláno

Občas někdo v tom počítání kanálů zapomene odečíst ty souběžný z víc vysílačů, anebo HD vs. SD. Pak je z 80 programů rázem třetina, možná ani tolik ne :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague