Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak teď mě opět volali, a již to netípli. Paní nechtěla číslo zákazníka, ale adresu, kde současný inet je. Po dotazu, že mám slevy (i na inet), mě řekla, že je pouze prodejce, slevy mě dát nemůže a chce za to něco přes 500 peněz. Tak jsem jí poděkoval, a rozloučili jsme se.Tak takhle funguje to "tlačítko" přes Vodafone, které jsem směl použít až po přihlášení do Můj Vodafone. Takhle si to Vodafone představuje. Hmm. Takže platí, co jsem psal výše. O tom trhnutí nohou. A opět se mě potvrdilo: Sám od sebe od nich radši nic nechtít. Mají tam zvláštní managment. Ten snad ani neví, jak co funguje.Takže u Vodafone zůstávám u rychlosti 500. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak ono je to logické, že ti volají prodejci a na ně je to tlačítko. A ti slevu dát opravdu nemůžou, na to je tu to bájné retenčí kam se sám nedovoláš, ale přepojí tě, když budeš hrozit výpovědí. A na to si tu dost dlouho aby si to věděl. Chceš slevu? Vyhrožuj.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 25 minutami25 min Kdyby to "tlačítko" bylo normálně dostupné, tak je to normální - ano to by byl klasický prodejce. Ale pokud k tomu "tlačítku" se musím dostat přes přihlášení do Můj Vodafone, tak logicky očekávám, že to nebude klasický prodejce, ale někdo přímo od Vodafone, co bude umět "čarovat" s cenou a domluvíme se. ono jde ještě o tu věc, že to vše začalo emailem od Vodafone, který se týkal jenom a pouze pevného inetu. On totiž ten klasický prodejce, kam to přes Můj Vodafone nakonec směřovalo, se ptal, co vlastně chci., jestli TV, mobil, nebo inet. Je to nenormální. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 14 minutami14 min to je prostě to samý tlačítko na prodejce, co je na veřejnym webu, jenom čistě z praktickejch důvodů ho dali i po přihlášení, aby bylo při ruce, kdyby chtěl někdo něco řešit s obchodníkem 🤔 většina lidí určitě nevyjednává slevy a nechá se odpálkovat, že nic takovýho nejde, to se řeší až v souvislosti s výpovědí, kdy už by to znamenalo přijít o platícího zákazníka 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.