Odesláno včera v 14:211 den koukám, že i retenční nabídka podražila, dřív šel premium za 654 😮 to už by byla relativně přijatelná cena, ale teda těch 770... no nevim 🤔 to už vychází o pár korun líp od někoho jinýho 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno včera v 15:471 den a nové tarify nejdou a zatím není plán kdy půjdou dát do kombinované nabídky Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 16:201 den Hodně solidní rozptyl v nabízených cenách z retenčního. Až si někdy připadám, že skoro Vdf okrádám:-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 18:381 den Cau za kolik se da poridit pevny internet basic 250M Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 22 hodinami22 hod Ja mel základní VTV za nějakých 70-80 Kč a k tomu 1 Gbps Internet za 179 Kc + pronájem zařízení.Co se týče mobilních tarifů, tak se jednoznačně vyplatí O2 s Air Bank. Tam jsem za 175 Kc za neomezené volání, SMS a Internet omezen na 10 Mbps. K tomu tarifu se da zdarma vyuzit O2 Connect. Takze dalsi neomezena data na jiném zařízení. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 5. 11. 2025 v 14:35, paffko napsal:Hm... :/ Mně v létě ohledně optimalizace cen za služby řekli, ať zavolám na podzim. Tak já to jdu zkusit teda a uvidím, co mně nabídnou. Ale ty nové VF tarify teď nabízejí tolik blbostí, které vůbec nepotřebuji. Jinak u mě teď Neomezený Super za 365 Kč.Tak mně volali z retence a přestože byl v létě příslib, tak a/ gigabitový internet pouze s 60Mbit uploadem, bez možnosti zdarma navýšit, možnost v mé lokalitě je u Giga až 200 MBit, nebo dokonce 2GBit/400Mbit (letní příslib). b/cenová optimalizace mobilního tarifu s cenou dolů vůbec - a zrovna jsem se všiml, že v Samoobsluze mě informují, že od prosince mně ho naopak zdražujou na necelé 400 Kč.Jinak za mě nové mobilní tarify jsou totální guláš plný přidaných nesmyslů, co s mobilem nemají co dočinění - jsem zvědavý, kolik lidí se nechá přesvědčit, že jim to má za tu navýšenou cenu vyhovovat. Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Mobilní tarif zdražují o necelých 400 Kč?Ne třeba 40 Kč? Co to máš za paušál? 🤑 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Technikus Čteš blbě! :) Nepíšu, že zdražujou o 400, ale na 400. ;)Pointa - zdražujou. A v létě byl příslib: "zavolej, něco vymyslíme, co ti bude vyhovovat". Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Technikus To snad ne. Možná myšleno z 348kč na 396kč..EDIT @paffko ale nenapsal si z kolika na skoro 400 kč.. Třeba jen z 389 na 399... 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Btw. našel jsem už v předstihu prosincový ceník, co mně VF nasdílel v Samoobsluze.ODKAZ ZDE. Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.