marek-81 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 44 minutami, Marek-26 napsal: @vparušit se budou jen u těch klientů, kteří je nepoužívají. Spousta klientů má telefon jen kvůli tomu, že byl součástí balíčku služeb, ale nikdy ho nepoužili. To není úplně přesně pravda. Já mám telefon 30 za 25 Kč + pronájem za 10 Kč, občas jsem ho použil pro volání do zahraničí a i přesto, mě bude služba ukončena. Pokud bych chtěl pokračovat, musel bych přejít na vyšší tarif za 70 Kč. Ale protože mám neomezený mob. tarif, tak je to zbytečné. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 Takže Telefon Start bude ukončen. A musí se vrátit i ten telefon do určitý doby? Nebo se bude dál účtovat pronájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 @marek-81Opravdu nemáte na faktuře balíčkovou slevu, tedy telefon zdarma? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 Co si pamatuji, tak Telefon Start byl za 1 Kč a pak Telefon 30 za těch uvedených 25 Kč, takže dvě odlišné služby. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 a když mi tedy Telefon 30 zruší, poníží mi automaticky i fakturu o těch 25 Kč resp. 16 po slevě? Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 @retronmeli by , protože já mám cenu internetu včetně modemu 329 Kč a teď platím 356 KČ včetně telefonu a tarifu Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. května 2020 Sdílet Odesláno 7. května 2020 @retronZáleží, jestli máte službu telefon samostatně a nebo v balíčku (jde vidět na druhé straně faktury). Jestli platí Internet 150 vyplněný v profilu, pak hledejte na faktuře 2x řádek Balíčková sleva I150+ s TEL (jednou u telefonu, jednou u internetu, po sečtení částek to dá těch 25Kč). 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 2. června 2020 Sdílet Odesláno 2. června 2020 Marek-26 , pokud jde o vrácení zařízení v Praze, kdy bude v provozu Promsat U Hostivařského nádraží 556/12? A vyplňuje se také ten protokol o vrácení zařízení, co je uveden na stránkách UPC při zaslání poštou, když jim to tam přinesu osobně? Že bych si ho vyplnil dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. června 2020 Sdílet Odesláno 2. června 2020 Nevím, kdy otevřou. Počítám, že co nejpozději to půjde. Ale v Závišově 502/5 to odevzdat jde. Tam i formulář vystaví na místě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 2. června 2020 Sdílet Odesláno 2. června 2020 Předpokládám, že v tý Závišově ulici to se zaparkováním auta asi není snadný, resp. nebudou možná místa žádný. Abych to urychlil, mám teda vyplnit ten protokol o vrácení zařízení nebo je to zbytečný, protože stejně tisknou svůj? A odevzdává se to rovnou v přízemí na vrátnici to zařízení? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.