Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Athlon

Óčko Expres ukončí vysílání v HD kvalitě, stanice je de facto bez diváků (ještě není dost HDčkářů)

 

http://www.digizone.cz/clanky/ocko-expres-ukonci-vysilani-v-hd-kvalite-je-de-facto-bez-divaku/#ic=index-tips&icc=tip-1

 

Óčko Expres bude i nadále divákům dostupné prostřednictvím Regionální sítě 12 společnosti Czech Digital Group (CDG), v níž jsou šířeny kanály Prima HD a Prima Cool HD. Multiplex vysílá v Praze na 47. kanálu z lokality Žižkov. Óčko Expres mohou taktéž diváci naladit v Regionální síti 1 v Plzni, jíž provozuje českobudějovický podnikatel Ivo Brabec. Díky vysílání tohoto kanálu ve standardu MPEG-2 a SD kvalitě bude program divákům nyní dostupnější. Vzhledem k tomu, jaká čísla Óčko Expres vykázalo, nemělo jeho vedení na výběr.

 

Experiment s Óčkem Expres HD nevyšel, ukázal na několik faktů nejen v DVB-T

 

http://www.digizone.cz/clanky/experiment-s-ockem-expres-hd-nevysel-ukazal-na-nekolik-faktu-nejen-v-dvb-t/#ic=articles-in-rubric&icc=experiment-s-ockem-expres-hd-nevysel-ukazal-na-nekolik-faktu-nejen-v-dvb-t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.digizone.cz/clanky/upc-si-re ... er-league/

 

- Rada se seznámila s oznámením provozovatele UPC Česká republika, s.r.o., IČ 562262, sídlo: Praha 4, Závišova 502/5, PSČ 140 00, dle § 29 odst. 3 zákona č. 231/2001 Sb., o změně skutečností uvedených v přihlášce k registraci převzatého vysílání prostřednictvím kabelových systémů, č.j. Rg/97/99 ze dne 5. října 1999, spočívající ve změně programové nabídky, a to v jejím rozšíření o české televizní programy: ČT .D, ČT Art, Rebel, Óčko Gold, Óčko Expres HD, Metropol TV, Inzert TV, Active TV a zahraniční televizní programy: Auto Motor und Sport Channel (včetně HD), Slovak Sport TV1, Slovak Sport TV2, MTV Live HD, Shorts TV HD, Ginx (včetně HD), Discovery TLC, Unitel Classica HD, Mezzo Live HD; v rozsahu dle podání č.j. 9237 doručeného dne 12. září 2013.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Tak ještě bych předčasně nejásal. Jak je známo, tak registrace u RRTV ještě neznamená, že ten či onen program bude nakonec do nabídky zařazen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zákazníci kabelové společnosti UPC zřejmě budou moci sledovat přenosy anglické fotbalové Premier League na druhém programu Slovak Sportu. Společnost si nechala u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) registrovat převzaté vysílání obou v Česku dostupných Slovak Sportů, tedy volně šířené stanice Slovak Sport 1, která vysílá i v pražské pozemní Regionální síti 4, a Slovak Sportu 2, který vysílá právě Premier League (jeden vybraný zápas týdně se objevuje živě i na „jedničce“). Podle mluvčího UPC Juraje Gerberyho ale operátor dosud smlouvu s provozovatelem Slovak Sportu nepodepsal

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je třeba na převzaté vysílání takovou smlouvu mít?

 

Vím že Markíza ani Joj si nepřály být v českém UPC a myslím že padly i nějaké ty žaloby, ale skončilo to tak jak to je. Stanice které jsou vysílány volně pozemní cestou jsou zachyceny a převzaty. A to samé se, dle mého, chystá UPC udělat v Praze, kde by SS2 vysílal volně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...