Přejít na obsah

UPC nabizi nový set-top-box Kaon KCF-SA700


Pavel m

Doporučené příspěvky

To asi ne, tady jde spíš o rychlost zápisu. Mimochodem - nemáš náhodou při nahrávání zapnutý i timeshift? Pokud ano, STB možná ukládá nahrávaný pořad dvakrát a to už hlavičky nemusejí stíhat. A když už jsme u timeshiftu - při jeho použití je obraz také trhaný nebo ne?

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Nápad zajímavej, ale bohužel to dělá i při vypnutým timeshiftu. Eurosport HD to nahraje sekaně a po minutě se obraz i zvuk zasekne a restart. Novu HD to nahraje celkem slušně, ale jakmile dám skip, tak už se obraz začne sekat. Při timeshiftu to Novu HD nahraje, bez sekání, ale zase nejde zvuk, jenom vteřinu, když dám skip...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kema

Tak jsem volal do UPC ohledně těch problémů nabízeného HD set-top-boxu.

Bylo mi vysvětleno že pokud bych takové problémy měl - jako že se škube obraz, nebo nenahrává zvuk a podobně - že to prý přijede vyřešit technik.

Když jsem říkal že technik asi pouze zjistí jak funguje samotný HD box a že ho zaručeně nebudou zajímat připojená USB zařízení (pomalá flash, připojený USB HDD a pod..), tak mi bylo důrazně řečeno že to není pravda a že technik vyřeší problém na místě třeba i tím, že připojí jiný typ HD boxu, případně dodá vlastní flash !!

Přiznám se že tomu moc nevěřím, ale toto mi bylo řečeno.

 

Jo - a ještě říkal že za tu dobu co HD box nabízej se jim skoro nikdo s problémem neozval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Tak jsem přišel, kde je zakopanej pes. Vyzkoušel jsem jinej HDD a ten jede. Chce 5V/0,55A, zatímco ten, co jel jen na SD programy chce 5V/1,1A. Takže je asi evidentní, že chce externí napájení. Zkoušel jsem taky flashky a ani jednu mi to nevzalo jako dostatečně rychlou, i kdyz by měli být. Nadetekovalo to 19MBit/s.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Jaké jsou minimální/optimální rychlosti zápisu a čtení u flashek, aby to fungovalo při HD i SD bez trhání? U flashky co jsem formátoval v STB to nadetekovalo zápis 19MBit/s a stejně špatný. Corsair Voyager USB.

 

Zkoušel jsem k tomu 500gb HDD s odběrem 1,1A připojit USB nabíječku od mobilu s 850mA a moc to nefungovalo. Přemýšlím, jestli má smysl kupovat za 4 stovky rámeček nebo rovnou nějakou flashku, byť menší, ale třeba 32gb bude dostačující a pohodlnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Hodnota "MBit" neexistuje. Buď Mbit (Mb) nebo MByte (MB). Vyhovující rychlost je pak klidně čtení/zápis 4MB, ale potíž je v tom, že výrobcem udávané rychlosti těchto pamětí nemusí odpovídat skutečnosti, takže vzít radši něco s rychlostí vyšší, kde je pak jistota, že i když to nebude úplně pravda, tak event. pokles nebude vadit. Naprosto vyhovující jsou pak třeba Patriot Xporter XT Rage (USB 2.0) nebo Patriot Supersonic Rage XT (USB 3.0).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dave67

Dobře, zapoměl jsem "s", ale všichni asi pochopili, co jsem myslel a v jakých řádech se rychlost flashek udává. V STB je to uvedeno jako MBits/s. Ten Corsair je dostatečně rychlej, testy na netu se pohybují mezi 4-7 MB/s zápisu.

 

http://usbspeed.nirsoft.net/usb_drive_s ... mmary.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...