Přejít na obsah

Nova FANDA v UPC


Návštěvník Blem-007

Doporučené příspěvky

Návštěvník mkarek

tak na místo Barrandovu je tedka Nova Fanda. Parametry program jsou video 3Mbit/s 720x576 audio 192kbps.

Největší radost mi udělal ten zvuk oproti dvbs kde je zase 128 jako u novacinema. Jak nadávám na upc tentokrát jej musím pochválit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Nemám nic proti divákovi,který chce donekonečna vidět reprizy serialů,ale mě se tento program opravdu týkat nebude.Samozřejmě že jsem zastáncem přidávání nových programů,ale tohle fakt ne.Stejně tak jako nechápu stěžovatele,kteří pořád chtějí HD programy a jejím jedno co vlastně vysílají.U mě vždy zvítězí obsah nad kvantitou a fanda bude mít obsah k ničemu,ale možná mě mile překvapí na podzim kdy se obvykle nasazují serialové a filmové novinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Já nechci vidět reprízy do nekonečna, i když občas se na nějaké starší povedené kousky někdy rád podívám. Momentálně se ale těším na premiéry sedmé řady 24 hodin a seriál "V". Takže já UPC děkuji, že mi zase výběr o něco rozšíří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se vám divím. Politika UPC je taková, že dala téměř všechny kanály do jedné nabídky, takže ty kanály co mě nezajímají a jen by mě zbytečně zdržovali při "surfování" po EPG, jsem prostě na svém STB vyškrtnul ze seznamu Oblíbených. V EPG a seznamu kanálů, tak mám o cca 20 kanálů méně, a TV jako Stil, Zone Romantica a téměř všechny hudební, uvidím jen když přepnu na seznam All. Všechny kanály mám jen na TV v obýváku, u ostatních TV mám seznamy upraveny podle preferencí těch kdo se na ně dívají.

 

Fandu si ale v nabídce nechám. Někdy se totiž královsky bavím u Amerických filmů z 50 a 60 let, které mají scénáře většinou prosty nelogičností dnešních rychlokvašek. A na premiéru V se jako fanoušek sci-fi těším. Starou sérii jsem viděl a aspoň můžu srovnávat.

 

Jinak mě poměrně dost zaráží, že se žádná TV nespecializuje na filmy z Asie (Japonsko, Čína, Korea), kde toho bylo natočeno mraky a bylo by co vysílat i kdyby ten kanál jel 24h denně. A jako fanouška filmu, mě mrzí, že v UPC není kanál Film Europe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

U mě na STB putoval fanda hned na pozici 86.Před ním mám still a za ním romantiku.To je přesně pozice která podle schématu Fandovi patří.

Moc se mi líbí konstatování O_O,ohledně asijských filmú a programu Film Europe.I já nechápu proč se UPC rozšiřuje o programy,které davají v podstatě pořád to stejné a nezařadí kanály,které jsou ve své skladbě odlišné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...