Přejít na obsah

Nova FANDA v UPC


Návštěvník Blem-007

Doporučené příspěvky

Návštěvník Blem-007

Zdravím, nemáte někdo info kdy zařadí UPC do DVB-C novou stanici Nova Fanda ? startuje již za pár dnů, na digizone.cz je o tom info. Snad nebude UPC otálet, díky za info. :diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se zarazovanim novych tv stanic je to vzdy slozite, kdy bude konkretni stanice zarazena do nabidky UPC vetsinou vi jen vedeni UPC ČR a nekdy ani ti ne, protoze nad nimy jsou jeste Holandani.

Prikladem za vse je slibovany Eurosport 2 HD, nebo si vzpomete na Spectrum HD.

Takze i kdybych mel nejakou informaci (jako ze ji nemam) kdy bude Fanda zarazen do nabidky, tak ji sem stejne nenapisu, protoze tyhle terminy se meni ze dne na den.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nevypadá dobře:

 

http://www.parabola.cz/zpravicky/17207/ ... i-digi-tv/

 

" ..... Vedle satelitních platforem bude nový kanál provozovatele TV Nova přidán i do nabídky kabelových a IPTV operátorů - O2TV, NejTV, Elsat a Netbox. Naopak bude zatím chybět v nabídkách UPC, RIO Media a MoraviaNet. Opět mají klienti operátora žádat o přidání stanice do nabídky."

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni proč brečet.

Prolétl jsem zběžně programovou nabídku na týden od spuštění a klasický novácký reprízový kanál. (Kobra 11, SGA, Utěk z vězení, South Park a 100x vysílané staré filmy) + nějaký ten sport a sem tam nějaký dokument.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Ahoj p shlédnutí programového schématu se ani UPC nedivím že zatím u nich Fanda nebude,je to pro mě velkým zklamáním po informacích,které jsem měl o tom že by to měl být prémiový kanál.Jediné co tam budé tzv.prémiové a na co se určitě někdo rád podívá jsou sportovní přenosy.Ale trošku se obávám,aby to nebylo tak že daj 1x týdně např.zajímavý BOX a pak zbytek týdne budou žít z repríz z NOVA sport.

Takže pokud se jejich programové schéma nezmění nevidím důvod aby ho UPC zařazovala a stala se tak skládkou pro nezajímavý program,protože i když na UPC někdy velmi nadávám musím říct že dle mého názoru upřednostňují kvalitní programy nad kvantitou.

Ještě se chci vyjádřit k tomu co napsal BADIS a to že by kanál byl zadarmo.Nevím jak vy ale já platím každý měsíc poplatek UPC za poskytování programů,pokud vy ne tak vám závidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaplácnout UPC nějakou "Fandou" se mi zrovna nejeví, jako dobrý nápad. Kanálů v podobě "Fanda" je tam přehršel a tzv. není na co koukat - říká se tomu: "V tý telce zase dávají h...". A nebýt zahraničních kanálů, tak je TV jenom kusem nábytku.

A co že to bude ta Fanada, na kterou tak dychtivě čekáte a ...... budete brzy hodně zklamaný, tak jako ze všeho, co běží pod taktovkou Novy:

 

Fanda? Zase jen smetiště primárního kanálu televize Nova

Když Nova spouštěla filmový kanál Nova Cinema, čelila kritice, že ve skutečnosti jen spustila jakési smetiště pro filmy a seriály, které už notně přežvýkala na svém hlavním kanálu. Nejinak tomu zřejmě bude v případě kanálu Fanda, který se má podobně jako Prima Cool orientovat na mužské publikum. Vyplývá to informací, který unikl do tisku.

Fanda bude vysílat například od první řady německou béčkovou kriminálku Kobra 11 nebo podstatně zajímavější, ale již dříve nejen Novou v České republice mnohokrát vysílaný seriál Třetí hlídka, který se začal točit hluboko v 90. letech. V plánu je vysílání páté řady Kriminálky New York, přičemž na AXN již běžela osmá řada.

Sci-fi tvorbu má zastupovat druhá řada seriálu Hranice nemožného, kterou ale již Nova vysílala. Od první řady bude Fanda vysílat kultovní sci-fi seriál Hvězdná brána: Atlantida, který ale Nova taktéž již vysílala a dávno před ní seriál v českém znění nabídl kanál AXN Sci-fi. Natáčení seriálu přitom bylo již před lety ukončeno, takže vidina nových řad padá …

Že Fanda bude programovým smetištěm potvrzují i filmy vysílané po jeho startu. Mezi prvními je třeba Legionář (1998), Šestý den (2000), Vertical Limit (2000), Bod zlomu (1991), Koule (1998), Detektivové z Hollywoodu (2003), Žralok útočí (1999), Miluj bližního svého (1999). Ze zahraničních filmů lze mezi novější počítač snad jen šest let starý Krvavý diamant.

Prima Cool přitom při svém startu přišla se seriály, na které dosud čeští diváci dlouho marně čekali. I při výběru filmů byla originálnější, byť také nesáhla zrovna po nejnovějších titulech, které jsou pro televizní vysílání k mání. Fandu mohou z mého pohledu spasit pouze dokumenty, magazíny a sportovní přenosy. Těžko ale čekat, že nabídne nějak extra zajímavé sportovní přenosy, když Nova provozuje placený sportovní kanál Nova Sport.

Jestli tedy Fanda bude skutečně placeným kanálem, jak se po udělení satelitní licence začalo spekulovat (osobně však o tom pochybuji), chci vidět, kdo si za reprízy bude platit. Sám bych si z odhaleného programového schématu vybral jen sedmou řadu seriálu 24 hodin či avizovaný wrestling. Zbytek jsou víceméně jen reprízy a vata.

Zdroj: DigiZone

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...