Přejít na obsah

Kvalita Digitální TV versus Technická podpora


Návštěvník david3434

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Nedá mi to ale musím se s vámi podělit o několik zkušeností s tzv.technickou podporou a řešením problému.

Někdy na jaře minulého roku se nám na TV začalo objevovat nesmyslné hlášení "aktualizace,prosím čekejte",toto hlášení se objevuje po každé když přepnu na jiný kanál (netýká se všech kanálu asi cca.20),a je doprovázeno po dbu hlášení cca.5 sekun zastaveným obrazem pak když přepnu na jiný kanál se to celé zase opakuje a tak pořád dokola.

Po cca.měsíci tohoto problému jsem telefonicky kontakatoval UPC(tech.podporu),kde asi po 30 minutovém hovoru technik došel k závěru že je u nás slabý signál a objednal k nám technika.Technik přijel viděl změřil signál s tím že je v pořádku(nutno říct že i podle mě je signál v pohodě),vyměnil STB a odjel a co se nestalo,žádná změna nenastala a tato obtěžujcí závada je pořád.Tak byl druhý telefonát kdy se mě asi snažily zmást tvrzením že je to STB :D a já na to že máme dva na 2TV a dělaj to oba přesto že je jeden nověj a druhej starej.Po tom jsem závadu dokonce natočil na kameru a uložitl do počítače,abyh ji případně mohl odeslat.Ale nikdo na tec.podpoře ji vidět nechtěl.Pak následovalo asi dalších(v průběhu roku)asi dalších 10 telefonátů a stále do kola přenastavování továrního nastavení za pomoci technika,i když už jsem jim řekl že toto přenastavení několikrát proběhlo,tak jsem jim vyhověl a dokola to přenastavoval,i když to nikdy nepomohlo.Na koec asi před měsícem mi bylo sděleno že k STB višel nějakej špatnej firmware a že mám počkat,tak sem tedy čekal další měsíc a dnes mi bylo sděleno že se na nápravě pracuje a na mou otázku zda už se blíží do koce po cca.1 roce mi technik sdělil že neví jak dlouho to může trvat a že mi s mím problémem nikdo nepomůže.

Jestli jsem vás nudil tak sorry ale považoval jsem za nutnost ukázat na profesionalitu UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určítě nenudil. je jen škoda, a moc velká škoda, že se takto odborně nechovají i technici v elektrárnách, plynárnách, ... například. On takový technik z UPC, až by mu rok nešel proud a plyn a musel by si vždy vyslechnout to samé, co sám káže druhým - joj, to by bylo epez. :D

odbornosti tzv. techniků (nehážu ovšem všechny do jednoho pytle) u UPC jsem si všiml několikrát (no, vlastně dnes také). jenom mi nejde do hlavy, která trubka je přijímá do pracovního procesu. To snad musí být analfabet.

Ovšem, svým způsobem těm technikům u UPC závidím. Je to vlstně rito. Odpovědnost žádná., když něco nejde, tak se řekne: "s tím vám nikdo nepomůže., nevíme co s tím" a ono se nic neděje. Myslím, že je nás zde dost takových, kteří nemohou v práci říci: "jo, tak s tímhle vám nepomůžu, nevím co s tím". Tak se tedy odstaví linka a výrobek se nebude vyrábět. Ehhh, kdyby to tak šlo. :) Jenom lituji těch skutečně znalých u UPC, kteří vlastně hrabou za tu kopu ostatních, kteří se hezky vezou.

Ještě, že si spoustu věcí umím udělat a zařídit sám. nevím, co bych si jinak počal.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni ti technici na telefonu take nemusi vedet uplne vsechno, nektere zavady jsou nove a nez se to k nim dostane, muze to chvily trvat.

 

A rada na zaver, kdybys o tom problemu napsal rovnou sem do fora, tak bysme ti poradily hned, protoze o teto zavade se tu vedelo.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Tak mi poraď co s tím?

Když technici nic nevědí jak si s tím poradit( a nemluvím jen o technicích na telefonu minimálně 10x po telefonu a 5x přijel technik)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomusi promin, ale plkas nesmysly. Kdyz mam problem, volam na TP a cekam odbornou pomoc a vyreseni problemu. A ne, ze budu nejdriv hledat amaterskou pomoc na foru. Tak porad, nebo alespon dej odkaz na vlakno kde se tenhle problem resi. Samotneho me to zajima, jake je reseni.

P.S. tech hrubek...

  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...