Odesláno 21. listopadu 2012 12 let Zdravím, chci se zeptat, mám tv LG42LV375S-ZC a od včera, vždy když si seřadim kanály jak chci, tak po chvilce se mi toto řazení rozhodí. Nevíte, kde je chyba? Díky
Odesláno 6. prosince 2012 12 let Mam 42LG550J a nenaladi mi vsetky programy v dvbt na kanaloch 21S,22S,23S,24S,25S,26S ked ladim automaticky ,,ak ladim manualne tak na prislusnom kanaly ich naladi vsetky ,ale z ineho sa zas niektore vymazu ,,krajinu mam zvolenu ,norsko,lebo na inej to nejde naladit,,su to frekvencie 306,314,322,330,338,346MHz,dakujem
Odesláno 7. prosince 2012 12 let Na Slovensku se používá jak QAM64 tak QAM256, nemůže to být v tomhle? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. prosince 2012 12 let Vsetky tie kanaly su QAM64,,inak najlacnejsi STB ich naladi bez problemov
Odesláno 7. prosince 2012 12 let To Vilo3: UPC v SR nevysiela dvbt ale len DVB-C signál. Skús navoliť krajinu žiadna (dve pomlčky na konci zoznamu krajín). Nemáš pravdu s tým, že všetky Tebou uvedené muxy sú QAM64. Pozri si zoznam kanálov a technické parametre MUXov na stránke UPC v spodnej časti: Najhladanejšie/CAmodul/Frekvencie TV staníc. http://www.upc.sk/televizia/upc-prijima ... b3-content
Odesláno 8. prosince 2012 12 let Ja som nepisal ze chytam UPC,,ale tie kanaly co sa snazim naladit maju QAM64 ,,,,a ked som dal krajinu ziadnu ,tak tiez vobec nenaladilo,,len nechapem preco ked rucne naladi niektory kanal je tam asi 9programov ,tak iny zmaze ,celkovo je tam asi 52programov a naladilo max 37
Odesláno 8. prosince 2012 12 let Zkus tam dat krajinu Svedsko. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. prosince 2012 12 let Vysielnie DVB-T programov v špeciálnom pásme je neśtandardné, preto je aj problém pri automatickom ladení. TV prijímaće ladia DVB-T tuner v 3.TV pásme kanály E5-E12 a v UHF pásme kanály K21-K69.
Odesláno 8. prosince 2012 12 let Ako som uz pisal ide to ladit iba v krajine norsko,,ziadnej inej nie,blbe je ze kanaly naladi a pri dalsom ladeni niektore zmaze ,pritom dalsie kanaly v UHF pasme uz ulozi,,ine tv samsung,panasonic,a dvbt box s tym problem nemaju iba LG
Odesláno 9. prosince 2012 12 let U LG jsem jako zemi běžně dával pomlčky, pak si vzal seznam frekvencí a všechno ladil ručně. Je to sice opruz, ale naladil jsem všechno.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.