Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Pro mě osobně dobrá zpráva... ale pár lidí by ten kanál možná uvítalo.

TOHLE JE PRO UPC DOST ZAJÍMAVÁ SITUACE:

http://www.digizone.cz/clanky/jaky-bude-digitalni-rok-2012-v-cesku-prelomovy/

Jihomoravská společnost Self servis, která provozuje kabelovou Moravia televizi a bezdrátovou kabelovku Spray TV, letos plánuje mohutnou expanzi s HD programy na sítě regionálních providerů. Začátkem ledna přejmenuje službu Spray TV, kterou lze přijímat prostřednictvím mikrovlnných vysílačů v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci, Jihlavě a Hodoníně, na HD Signal a omezí její programovou nabídku tak, aby se do kapacity sítě vešlo osm HD programů. Lokálním poskytovatelům IPTV pak nabídne podobný obsah, ale hned s 33 HD programy, včetně všech českých a slovenských televizí. Tolik HD programů na českém trhu nenabízí žádný kabelový operátor – ani dominantní UPC.

Ale možná je to nakopne :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Ahoj, můj problém se asi hodí nejvíce sem:

na frekvenci 842 MHz (symbol rate 6900) se mi objevil nový multiplex (není zde v seznamu). Setopbox od UPC ho nezachytí, TV od LG ho nalezla. Obsahuje kanály AXN HD, Spektrum HD (IP), další jsou ruské Dom Kino, Muzyka Pervogo, Vremja: Dalekoje.

Problém je, že ze všech muxů má snad nejslabší signál, obraz se neustále rozpadá /vůbec se nezobrazí. V bytě mám dva rozbočovače (jeden přímo od UPC), tak by mě zajímalo, jestli tento mux někdo z vás chytá, či je závada někde v kabeláži.

Lokalita: Praha 10

Settopbox od UPC je jen za jedním rozbočovačem. Na uvedené frekvenci nic nenajde.

TV LG je za 2 rozbočovači, mux najde, slabý signál. Když jsem jí připojil před druhý rozbočovač, kvalita signálu se zlepšila (byla jako některé muxy za rozbočovačem) - obraz se stále stejně rozpadal.

Odesláno

mne to vyradenie NOVA SPORT vadí najmenej a aj by som ju tiež zrušil z ponuky len za čo? odkedy nedáva anglickú ligu tak stojí za guľové, pozeral som ju asi 3x aj to pre Ligu Majstrov vyslovene minulý rok :lol::lol::lol: len som zvedavý na tú akože náhradu,že za čo to bude stať :D

Odesláno

Mě by strašně potěšilo, kdyby se do sportovního balíčku zařadil kanál Eurosport 2 Bundesliga v českém znění. Mohl by se vyřadit Eurosport 2 s EN.

Odesláno
  • Autor

mikeeee: ten mux na na frekvenci 842 MHz, udajne bezel jen na chvily jako test, takze zatim muzes byt bez obav.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

mi ten mux běží několik měsíců a běží i nyní. Jen s tím, že tam máme místní TV.

Odesláno
  • Autor

Ano, ale ten by mel bezet pouze v Praze 11.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tomus: Díky. Fajn :) Pravda je, že Praha 11 je ode mě 15 minut busem, tak možná tak. Každopádně jsem teď ten mux zkusil znovu pustit a TV ho už neladí, tak ten test skončil.

Odesláno

Trošku mimo téma,ale nějak záhadně mi zmizel kanál Discovery showcase HD,nezná někdo přesný kmitočet?Dík

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague