Přejít na obsah

oprávněná exekuce od UPC ??? varování pro všechny zákazníky


Návštěvník LaBez

Doporučené příspěvky

Přečetla jsem si zde vaši stížnost. Se synem máme tuto špatnou zkušenost s UPC také. Došlo to až tak daleko, že má obstavený plat. Je to úplně stejný případ jednání ze strany UPC. Ani u soudu se nedomohl žádného práva. Je to všechno krásně domluvené a firma Český inkasní kapitál na tom jenom vydělává. Všechno probíhalo stejně, až na to,že syn ještě zařízení poslal na špatnou adresu UPC. Správná je jen malými písmeny někde dole ve smlouvě. Je to zářný příklad toho, že než něco podepíšete určitě si smlouvu přečtěte několikrát a vklidu. Nikdy a nikde vám neřeknou všechno. Je to jenom na vás. Firma UPC jedná zásadně neseriozně. Obesílání zákazníků a předávání modemů je velmi problematické a pokud chcete dodatečné změny, je jenom na vás, kde a jak je dohoníte, což je velmi sporné a složité - nemají nikde kancelář a k zastižení na telefonu, nebo jakékoli vyřizování po telefonu u nich nejde. Po těchto zkušenostech, UPC již nikdy více!!! V dnešní době si musíte ohlídat úplně všechno. Držím palce, aby vše dopadlo dobře, ale myslím, že to dopadne úplně stejně a ještě budete platit veškeré náklady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Pokud se ani u soudu nedomohl svého údajného práva, tak potom asi není pravda na jeho straně a naopak má pravdu UPC. Což se sice nemusí straně, která spor prohraje, líbit, ale měla by to respektovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Poslední dobou je asi hlavní chybou být klientem UPC . Ještě trochu konkurence a mohou si zaměstnanci UPC bohužel hledat jinou práci . Nemohu jinak , ale UPC se ke mně nechová jako k váženému klientovi , který řádně za služby platí , ale chová se jako prase ke svému korytu - vyžrat a nevšímat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník hanss1982

Pokud máte problémy s nevrácením modemu od UPC a došel vám návrh exekuce od vymahačské společnosti,obraťte se na můj e-mail J.Prochazka1982@seznam.cz. Soud jsem vyhrál bez žádných nákladů.

 

Rozhodně Exekuce není oprávněná!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...