Přejít na obsah

Nenaladí se frekvence 674


Návštěvník April

Doporučené příspěvky

  • po měsících...

Ahoj,můžu se zeptat jestli se ti tvůj problém podařilo vyřešit?Mám totiž ůplně stejný a nevím co s tím,zítra mě budou volat ze servisu Sony a budu to s nima konzultovat.Já mám Sony KDL-32W5500 v pokoji propojený se zásuvkou od UPC která je v obývacím pokoji a tam máme STB od UPC kde vše jede jak má i s multiplexem č.3.U mě v pokoji si ale ani neškrtnu.Ke mě do pokoje kabeláž taky instalovala UPC ale už tak asi před šesti lety.Teď jsem koupil novou telku i s kartou od UPC a mul.č.3 ne a ne chytit...Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvolil bych tento postup:

1/ TV bych přenesl do pokoje k STB a tam zkusil "štěstí"

2/ STB bych vyskoušel v místě, kde nefunguje TV

tím zjistíš, jestli je problém s kabelama

 

Jinak nepíšeš odkud jsi, podle zdroje "rušení" z Prahy.

Typnul bych si to na Prahu 4 nebo Prahu 6.

 

Jde ti naladit i MUX s TV Barrandov HD, TV Noe a Meteo TV?

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj děkuju za radu!MUX s TV Barrandov HD, TV Noe a Meteo TV taky nejde!Jsem z Jižního města tj.Praha 4 Chodov.Nebudu otálet a zkusím dnes večer tvůj postup a pak dám vědět jak to dopadlo...Zatim zdar.Martin :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď jsem to dozkoušel,šel jsem do obýváku a tam naladil všechny programy i rádia které jsou v nabídce tj.127 kanálů.Barr. HD i MUX 3. i Meteo a Noe.I s tv jsem se vrátil zpět do pokoje a po zapnutí mě to hlásí ŽÁDNÝ SIGNÁL.Jinak ty programy které před tím fungovaly tak fungují i nadále.Měl bych tedy kontaktovat UPC technika aby se mě na to přišel podívat nebo si můžu pomoci sám?např.ten alobal nebo nějaký zesilovač ??Moc se v nich ale nevyznám tak nevím jestli není lepší volat UPC.Instalaci ke mě do pokoje i pokládku kabelu provádělo UPC.Zatím moc děkuji za tvůj zájem o můj problém.Martin :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám naprosto stejný problém jako ten zde popisovaný, lokalita Praha Vršovice. Ten mux co je Barrandov HD, Noe a Meteo má zřejmě z nějakého důvodu slabý signál (nebo slabší než ostatní muxy). Signál mám rozbočený z důvodu více TV a v takové konfiguraci se uvedený mux ani nenaladí, přitom vše ostatní jde normálně. Pokud rozbočení zruším a připojím to napřímo, tak se to naladí a funguje to normálně. Tedy zřejmě ten útlum který je způsoben rozbočením srazí signál na úroveň, kterou TV už nebere (Samsung s DVB-C tunerem a Conaxem). Ovšem proč zrovna tenhle mux je tak stabý, když ostatní jsou evidentně silnější mi je záhadou. Myslím že by pomohl nějaký zesilovač, ale nemám přehled, mohl by někdo doporučit nějaký konkrétní se kterým má zkušenosti a který by v tomhle případě zafungoval? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpovědi a za tipy, ten aktivní rozbočovač by pomoci asi mohl, ale asi by měl fungovat i nějaký zesilovač, který by šel vrazit před ten pasivní rozbočovač... jestli má pasivní rozbočovač útlum kolem 3-4 dB, tak si myslím že zesilovač který by dal např 10 dB by měl být lepší než aktivní rozbočovač který prakticky jenom pokryje ztráty z toho rozbočení... Nějaké tipy na takový konkrétní zesilovač? Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukni se do manazeru tveho modemu, jakou mas uroven signalu a podle toho se muzes rozhodnout jaky bude potreba zesilovac.

 

Ja resil podobny problem, nakonec jsem zavolal technika UPC ten me prehodil v rovadeci na vetev se silnejsim signalem, cimz u me narostl signal asi o 15 dB, coz je celkem dost, ale i tak to obcas jeste blbne.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...