Ivo Mašek Odesláno 1. června 2015 Sdílet Odesláno 1. června 2015 A není to náhodou tohle, co jsem "vymazal"? : http://www.tvfreak.cz/forum/showthread. ... jem-DVB-T2 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. června 2015 Sdílet Odesláno 1. června 2015 Je vidět, že to máš pevně v rukou a máš přehled. Já jsem před časem našel jen jakési oznámení/odůvodnění pro odstranění příspěvku, pak jsem to sice našel, ale jen v příspěvcích JanaH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 1. června 2015 Sdílet Odesláno 1. června 2015 OT: Už to nebudu mít pevně v rukou. Skončil jsem. Mám sice ještě mod práva, ale už je nepoužívám a oficielně sem podal "demisi". 11 let stačilo. Nehledě na to, že původní myšlenka TVFreaku je fuč, stala se z toho TV a SAT poradna pro ty, co si neumějí přečíst manual. Atd., atd. Ono je toho víc, ale nebudu to tu, ani jinde, šířit. Tahleta vysoce odborná fóra jdou prostě do háje. Samej fejsbůk a tak podobně. Prostě to, proč byl založen TFVreak, už není a nikdy už nebude. Takže je tam teď jeden mod. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. června 2015 Sdílet Odesláno 1. června 2015 Máš bohužel ve všem pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 9. července 2015 Sdílet Odesláno 9. července 2015 dobrý nemáte někdo skušenosti s tímto přístrojem Golden Interstar VOYAGER II u upc kabelové tv a jak je to s tv nahrávkou jestli se dá přehrát v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2015 Sdílet Odesláno 9. července 2015 http://www.omko.cz/letak-97/kabelove-pr ... 1-procent/ Přijímáte kabelovou televizi (UPC, SELF Servis, ...) ? Kabelové přijímače TechniSat umožňují příjem digitální kabelové televize i nahrávání vašich oblíbených pořadů, možnost připojení k internetu a další multimediální funkce. Výhodou vlastního kabelového přijímače je, že nemusíte platit měsíční poplatek za pronájem přijímače operátorovi. Zpráva je obchodním sdělením dle zák. č.480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů. Platnost nabídky od 08.07.2015 do 22.07.2015 nebo vyprodání zásob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2015 Sdílet Odesláno 9. července 2015 Kabelové přijímače TechniSat se slevou 41% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 9. července 2015 Sdílet Odesláno 9. července 2015 Výhodou vlastního kabelového přijímače je, že nemusíte platit měsíční poplatek za pronájem přijímače operátorovi. Ha, ha, ha. Až na ten modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 9. července 2015 Sdílet Odesláno 9. července 2015 Souhlas. To, že ten modul momentálně nejde odkoupit, ale pouze pronajmout, je dle mého názoru špatný krok UPC. Nesmyslně to prodražuje použití vlastních set-top boxů. To ale byl zřejmě cíl managementu UPC. Dokonce i přesto považuji některé vlastnosti set-top boxů TechniSat za natolik zajímavé a pro mě podstatné, že by za pronájem modulů stály. Já osobně mám naštěstí, už historicky, moduly koupené. Teď, když je UPC pouze pronajímá, tak bych se je snažil sehnat přes bazar. Snad se, po tom úvodním tlaku na prosazení Horizon boxu co nejvíce klientům, UPC umoudří a začne moduly znovu nabízet i k odkoupení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 26. července 2015 Sdílet Odesláno 26. července 2015 Dobrý potřeboval bych doporučit settobox dvbc kromě TechniSat. Jde mi hlavně aby nahrával na usb a to ty nahrávky šli přihrát na pc aby např nahrávky z nova hd nebyla zakodována pc. Max cena do 3000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.