Návštěvník Worm Odesláno 17. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Budeš se divit, ale bude jich dost - zkusil jsem se poptat mezi známými, kteří mají internet od UPC - a z 10 lidí jich 7 vůbec netuší, že mohou od nového roku přejít na nový levnější tarif. . No samozřejmě jsem myslel spíš ty, kteří znají nové tarify. Ale je mi jasné, že UPC nebude nové tarify nabízet tak intenzivně jako například DVB-C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 17. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 I když se podívají na stránky UPC, zjistí, že sice jsou nové tarify, ale i podle ceníku pro nové instalace od 18.9 - o možnosti přechodu, případně onavýšení rychlosti a jaké za stejnou cenu nikde ani zmínka. Ani upozornění, že lze od 1.1.2009 přejít na nové tarify pro stávající zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 17. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Byla k tomu vydána tisková zpráva (http://www.upc.cz/pdf/Tiskova-zprava-UPC-zvysuje-rychlosti.pdf), kde je to hned pod tabulkou navyšování rychlostí u stávajících tarifů uvedeno proloženým písme: "Současní zákazníci mohou, pokud si to budou přát, přejít na vlastní žádost na nové služby UPC 10M a UPC 20M od 1.1.2009" Navíc většina lidí (netvrdím, že úplně všichni) dostala také informaci na kontaktní e-mail. Ten je rozesílán postupně, většina jej již dostala, ale je možné, že k některým ještě teprve dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 18. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Mně třeba v pslední době přišly asi dva reklammní maily na nějaké soutěže UPC, ale ty důležité e-maily nechodí prakticky vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 30. listopadu 2008 Autor Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 Tak tak, reklamni majly od upc chodi docela pravidelne, ale nejaky informativni s dulazitymi informacemi jsem uz daaavno nedostal. Jinak muzu potvrdit ze sveho okoli, ze vetsina lidi s UPC internetem vubec netusi, co se od noveho roku pripravuje a na co maji narok. Stejne tak netusi, ze existuje tohle forum. To uz spis vedi, ze existuje zumpa http://portal.dkm.cz/diskuse.php , ale to je uz jiny pribeh Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 1. prosince 2008 Sdílet Odesláno 1. prosince 2008 (upraveno) Řekl bych, že si prostě nabrali větší sousto, než zvládnou spolknout. Ani kontaktní formulář už není to, co slibovali. Psali, že odpověď bude nejpozději do 48 hod, jenže zatím jsem nedostal odpověď na prostý dotaz ohledně nové služby, který jsem posílal před deseti dny. Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. prosince 2008 Sdílet Odesláno 2. prosince 2008 mně od upc žádný emaily nechoděj kromě odpovědí na formulář do druhýho dne... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 3. prosince 2008 Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Me od UPC neprisel za celou dobu jeste ani jeden mail. A to mam tenhle net uz od dob Karnevalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 4. prosince 2008 Autor Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 KUFI> mozna by stalo za to zkontrolovat email schranku UPC, kterou mas od doby porizeni sluzby a kterou evidentne nepouzivas Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 23. prosince 2008 Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 Download: 11 337,64 kbit/s (1 417,21 kB/s) Upload: 6 426,35 kbit/s (803,29 kB/s) ] Takto by se mi to líbilo, asi se jedná, ale pouze o chybu serveru, každopádně UPC by si z tohoto mohlo vzít ponaučení Měřeno 2x a pokaždé stejně, že by UPC chystalo změnu či zapomnělo blokovat upload? Speedtest.net hlasí ovšem jiné údaje Viz všechny moje měření: 23.12 17:35 Karneval (kabelová tv) 10773 5538 21,7 58,3 23.12 17:31 -.karneval.cz 11338 6426 21,9 78,8 23.12 17:22 -.karneval.cz 11463 6024 21,9 78,3 23.12 17:18 -.karneval.cz 11251 5975 22,0 80,7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.