Přejít na obsah

stedyn

Uživatel
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele stedyn

  1. Faktura přišla, ale zatím žádné změny.
  2. Taky mně to nefunguje nikde, v žádném prohlížeči ani v anonymním režimu.
  3. stedyn

    Nova sport 3 a 4

    To by mně taky zajímalo, jestli budou i u Vodafonu.
  4. stedyn

    Modem Vodafone Station

    Já jsem modem dostal v úterý, gigabit jsem objednával minulý týden.
  5. stedyn

    Horizon GO PIN

    Tak PIN 0000 mně bohužel nefunguje a už se mně podařilo zablokovat si Horizon Go, zatím na 10 minut.
  6. Mám verzi 2.2.3.19945 a funguje.
  7. Ano, nic by bylo nejlepší 🙂 Pokud beru současné možnosti a současný způsob sledování TV, tak CA modul v TV a možnost přehrávání na PC včetně zpětného shlédnutí a možnost přeskakování reklam. Žádný settopbox nechci a přehrávání na mobilu mně nezajímá. Pokud bude zatím fungovat ještě nějakou dobu Horizon GO, tak nemám důvod hledat něco jiného. A smlouvu mám do konce letošního roku, tak uvidím, co bude pak.
  8. Takže my se staršími verzemi Tizenu (mám TV z roku 2015 a nemám potřebu měnit) máme smůlu? A už bylo někde řečeno, jak to bude dál s CA moduly v TV? A jestli se plánuje i přehrávání na PC?
  9. Já doufám, že bude i aplikace na Windows 10 nebo obecně možnost přehrávání na počítači.
  10. Já se sice musím pravidelně - tak 1x za 10 dní vždycky znovu přihlašovat, ale jinak mně načítání i přehrávání jede v pohodě.
  11. Mně přišlo to stejné, jen navýšení ze 100 na 150 a zvýšení ceny o 59 Kč. Moc se mně to nelíbí, hlavně že začátkem listopadu mně přišlo info o tom, že se blíží konec věrnostního období a že pokud nechci změny, tak vše zůstane tak jak je.
  12. stedyn

    HBO GO

    A už se prosím nějak vyřešilo přihlášení na Samsung TV? Mně to pořád nefunguje.
  13. stedyn

    CA Modul

    Podobné informace jako má Pepe se podařilo zjistit i mně - proto mně zaujalo, když tady David psal, že přes Licu se dají moduly normálně koupit a zaregistrovat u UPC.
  14. stedyn

    CA Modul

    Zkoušel jsem si objednat nový CA modul přes Licu, ale bohužel, když jsem zadal, že nejsem zákazníkem kabelového operátora (když je na výběr RIO Media a Kabel servis Praha), tak výsledek je, že modul není určený pro volný prodej a že mám zadat svého operátora. Ale toho bohužel zadat nemůžu. Takže se mně bohužel modul koupit nepodařilo. Zkoušel jste si někdo modul přes Licu objednat a povedlo se vám to?
  15. Vážený kliente, Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o plánované údržbě sítě UPC ve Vaší lokalitě (BRNO-KOMÍN), která bude probíhat od 20.04.2017 00:00 do 20.04.2017 06:00. V průběhu této údržby může docházet k výpadkům našich služeb.
  16. stedyn

    Horizon Go

    Win 7, 64bit, IE, Horizon GO funguje v pohodě
  17. Tady se přidám do diskuze. Nejsem u UPC nijak dlouho, na začátku jsem měl nějaké slevy pro nové klienty a teď při změně tarifů jsem cíleně (podle informací tady z fóra) kontaktoval retenční oddělení, kde jsem řekl, jakou chci nabídku a za kolik (a vůbec jsem neargumentoval možností výpovědi, pouze jsem uvedl toto fórum). A dostal jsem to, co jsem chtěl.
  18. Právě mně volali znovu na nabídku Internet 100 + Horizon Komfort + HBO. Včera nabídli 708 bez pronájmu. Dneska (samozřejmě jsem se odkázal na toto forum) už to šlo na 608. Tak jsem to nakonec vzal Takže myslím, že ani nezávisí na tom, z čeho kdo přechází (já z Internet 40 + Klasik), ale spíš co si kdo vyhádá.
  19. Je to možný, já mám teď Internet 40 + Horizon Klasik (a nově od 15.1. bych měl mít Internet 100 + Klasik). Zítra mně mají volat, jak jsem se rozhodl, tak uvidím, jestli se mně ještě něco nepodaří domluvit.
  20. Konečně mně volali z retenčního oddělení s nabídkou služeb - zkoušel jsem Internet 100 + Horizon Komfort + HBO. A doufal jsem v cenu 608 bez zařízení, o které jsem se tady dočetl. Bohužel mně byla nabídnuta cena 708 a níž prý nemůžou jít. Jak se vám takovou cenu podařilo dosáhnout?
  21. U mně taky pořád řeší, několik mailů, několik telefonů, ale pořád jsem nenarazil na nikoho, kdo by mně rovnou přepojil.
  22. Tak to jsem měl docela štěstí, koupil jsem CA modul asi před měsícem za 600
  23. Psal jsem mail s dotazem, jaká teda bude cena a programy (mám teď Fiber 40 + Klasik, pronajatý modem, svůj CA modul a jsem bez Horizon GO). A cenu po zvýšení budu mít 479 Kč a zůstane mně celý balíček Relax. Asi nic dál zkoušet nebudu, protože v TV stejně nic nedávají, rychlost 100 mně stačí a stačí mně i CA modul (nechci HD box)
  24. Já mám teď Fiber 40 + Klasik za 399 se svým CA modulem a pronajatým modemem. A chtějí mně to zvednout o 81 Kč na 100 + Klasik. Připadá mně, že losovali u každýho o kolik budou zdražovat
  25. Mám to stejné jako retron a taky mám věrnostní období skoro ještě rok. Když je psáno, že změna nebude mít vliv na programy, tak doufám, že mně zůstane celý balíček Relax, ne pouze Relax mini, který dávají teď.
×
×
  • Vytvořit...