Odesláno 29. září 2015 9 let Ty programy budou přibývat postupně běhek tohoto týdne - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. září 2015 9 let UPC zaslouží pochvalu, ty HD programy vážně super, možná by to chtělo nova sport 1 v HD kvůli NHL a Eurosport 2 ale i tak je to super.
Odesláno 1. října 2015 9 let CINEMAX 1 HD a CINEMAX 2HD funkční ale bohužel nejdou titulky. Asi nějaká novinka nebo test . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. října 2015 9 let Už je tam celkem 90 programů i včetně HD kterých je momentálně 14 a to tam ještě není např.: Film+, Nova Sport 2...
Odesláno 1. října 2015 9 let Dobrý den, máte někdo řešení na chybu "Zobrazit smíšený obsah"? Ano Ne Při jakékoliv volbě se filmy stejně nepřehrávají. Předem děkuji
Odesláno 1. října 2015 9 let No mně v IE ve W10 (NE v novém Edge nebo jak se to jmenuje) stačí kliknout na Ano a pak to občas pořad přehraje.
Odesláno 1. října 2015 9 let Dobrý den,máte někdo řešení na chybu "Zobrazit smíšený obsah"? Ano Ne Při jakékoliv volbě se filmy stejně nepřehrávají. Předem děkuji Zkuste toto: 1) Spusťte Internet Explorer 2) Klikněte na Nástroje 3) Zvolte Možnosti Internetu 4) Vyberte záložku Zabezpečení 5) Klikněte na Vlastní úroveň 6) U možnosti Zobrazit smíšený obsah (je to v druhé polovině nabízeného nastavení) zatrhněte Povolit 7) Teď už jen potvrďte OK – Ano – OK
Odesláno 2. října 2015 9 let mě to stále nejede. Windows 10 x64. nastavil jsem vše co jsem se tady dočetl. Pořád chyba že video nejde přehrát
Odesláno 2. října 2015 9 let Dobrý den,máte někdo řešení na chybu "Zobrazit smíšený obsah"? Ano Ne Při jakékoliv volbě se filmy stejně nepřehrávají. Předem děkuji Zkuste toto: 1) Spusťte Internet Explorer 2) Klikněte na Nástroje 3) Zvolte Možnosti Internetu 4) Vyberte záložku Zabezpečení 5) Klikněte na Vlastní úroveň 6) U možnosti Zobrazit smíšený obsah (je to v druhé polovině nabízeného nastavení) zatrhněte Povolit 7) Teď už jen potvrďte OK – Ano – OK Děkuji za radu po nastavení IE 10 to jde normálně. Dokonce to dneska jde i v Opeře tam byla chyba "Došlo k chybě Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát"
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.