Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

používám Horizon GO aplikace (android 6), od poslední aktualizace (pár dnů zpátky) mi nechodí TV vysílání ve full screenu, ale s cca 6cm černýma okrajema po obou stranách(!), a protože je většina filmů widescreen, tím pádem i nahoře/dole (tam 10cm).  Aplikace samotná v plném fullscreenu je, ale jakmile zapnu vysílání/kanál, tak to je už s černýma okrajema. Tak nějak mi připadá že vysílání se snaží nějak inteligentně "detekovat/přizpůsobit" poměru stran na TV, ale není to dotažený a proto takové chování. Jakékoliv ostatní aplikace (kodi/mx player atd) naprosto v pořádku, i android prostředí. Co je nejdivnější tak i Horizon GO aplikace běží v pořádku, blbnou jen TV kanály..

Někdo s podobnými postřehy/problémy?

Odesláno

A na jakém zařízení ten Horizon Go provozuješ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

na jednom s905x tv boxu, s androidem 6.0.1. A přes hdmi posilam do fullhd panasonic plasmy. Do posledního updatu fungovalo vse bezproblemove ve fullscreenu, ke zmene doslo az v posledním update aplikace. V change logu u horizon go vidim ze v te poslední aktualizaci "opravili" tohle - fix for aspect ratio of video. Coz pocitam zpusobilo to vyse popsane chovani:-/
Vam ostatním na androidu (+hdmi dál) funguje přehrávání kanálů i nadále ve fullscreenu?

Odesláno

Strilim od boku - nemohlo by to byt o tom, ze video je ve skutecnosti jen 1280x720 a prehrava se v originalnim rozmeru (1:1 pixel mapping) misto roztazeni na fullscreen?
Problem s aspect ratiem by se IMO projevoval jinak - to by treba "vsichni byli hubeni" (anamorfni obraz neroztazeny na spravnou sirku) nebo naopak "vsichni byli tlusti" (4:3 obraz roztazeny na sirku).

Odesláno

Mne zasa po poslednom update app na Androide 7 ide prehrávanie len so slabou kvalitou obrazu. Je jedno či som na WiFi alebo 4G. Škoda, predchádzajúce verzie čo sa týka kvality obrazu boli aspoň u mňa bez problémov. Takto je to nepoužiteľné. 

Odesláno

Mam pocit, ze pri spusteni te stare verze to rve, ze existuje novejsi a (myslim), ze to nespusti.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

I z techto duvodu je vice nez vhodne zablokovat primo na routeru domeny, ktere serviruji aktualizace...
JA pouzivam dotycne zarizeni (TV, prehravac, atd.), takze JA rozhoduju o tom, co, kdy a jestli se bude aktualizovat. Ne nejakej trouba kdoviodkud a s kdovijakyma (ne)znalostma technologii :(...

Odesláno

Včera se mi na mobil s androidem nainstalovala nejnovější verze Horizon Go. Chtěla povolit přístup k fotkám a videím a všiml jsem si, že už má povolenej přístup k mýmu mobilním číslu, nebo i případně toho s kým zrovna volám. To by mě zajímalo k čemu je nezbytně nutné k streamování televizí a archivu aby to aplikace věděla. Chce snad streamovat to video i tomu s kým volám abysme si o tom mohli pokecat???

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov
Odesláno
Před hodinou, cvancara napsal:

Mam pocit, ze pri spusteni te stare verze to rve, ze existuje novejsi a (myslim), ze to nespusti.

Mně to funguje Jen je potřeba po instalaci tě starší verze jít do Obchod Play a tam v aplikaci Horizon Go vypnout automatickou aktualizaci jinak se vám to druhého dne samo aktualizuje na poslední verzi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague