Odesláno 6. dubna 2017 8 let V jakém prohlížeči to na tom boxu spouštíte? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. dubna 2017 8 let Vyzkoušel jsem integrovaný, Chrome a Operu-pořád to prudí se Silverlightem. U Smart TV Samsung a LG domácího kina to nenačte ani náhledy, u Smart TV LG sice náhledy jsou, ale nejdou spustit. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 6. dubna 2017 8 let A jaký tam je nastaven User Agent? Jako mobil? Nebo jako PC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. dubna 2017 8 let Zkoušel jsem obě nastavení se stejným výsledkem. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 6. dubna 2017 8 let Ja myslim, ze nejspis zalezi na prohlizeci, jestli umi HTML5. Zkousel jsem v linuxu Google Chrome a v pohode. Takze urcite se uz nepouziva Silverlight. Nekde na netu jsem postrehl clanek, ze to maji predelat prave na HTML5. Pak jsem zkousel take na Smart Samsung, ale tam je nejakej hloupej internet browser, tak ten si s tim neporadi.
Odesláno 6. dubna 2017 8 let Omlouvám se,jestli jsem mimo,ale nepsalo se někde,že bude možné sledovat horizon go v zahraničí?Nemůžu to nikde najít,dík. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 6. dubna 2017 8 let Nebude, kvůli licenčním právům. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. dubna 2017 8 let A nepsalo se někde,že o tom jedná EU? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Někde jsem to také četl, ale už nevím kde. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. dubna 2017 8 let Jo řešilo se to tady: viewtopic.php?f=10&t=5283&p=102578&hilit=Netfl%2A#p102578 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.