Odesláno 7. dubna 2017 9 let Dík,nemohl jsem to najít.Takže nějaká šance je,ne? Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 7. dubna 2017 9 let Mám koupený mikrotik router za 500, který podporuje pptp,openvpn,l2tp,... a když jsem v zhahraničí tak se na něj připojím (navíc mikrotik má integrovaný ddns).
Odesláno 7. dubna 2017 9 let Já taky používám VPN v routeru Asus,ale když je na hotelu slabší signál wifi,tak se to projeví.Přes VPNku je to ještě pomalejší. Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 7. dubna 2017 9 let Zajímalo by mně, jestli se to někomu podařilo rozjed na nějaké TV. Premium Maxi ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 7. dubna 2017 9 let Android TV z tech OS pro Smart TV v dnesni dobe je asi nejdal = Google. Tady je zajimavy aktualni clanek sice v ENG, ale jde z toho vycist trend a co ktera znacka TV pouziva. http://www.techradar.com/news/televisio ... ay-1120795
Odesláno 8. dubna 2017 9 let Jde nějak stahovat obsah z MyPrime - oficiálně či ne? Případně přibude tato funkce někdy? Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 8. dubna 2017 9 let Chystá se funkce, že si obsah člověk stáhne do zařízení, aby si to pak mohl pustit offline. Ale rozhodně to nepůjde exportovat a přehrávat jinde. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 8. dubna 2017 9 let Díky za odpověď. To mi postačí Věřím, že to bude nějak ošetřeno, ale také věřím že zručnější člověk si možná cestu najde Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.