Guest Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Chyba bude asi u Vás. Teď jsem zkoušel Horizon Go na PC v IE a jede jak videotéka tak i živé vysílání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Zdravím, od včerejška mi nefunguje horizon go na pc. Používám mozillu, zkoušel jsem i explorer, ale pokaždé video nelze přehrát a to jak živé tak zpětné přehrávání. Předtím vše fungovalo. Na mobilu a notebooku vše funguje. Jediné co jsem s pc dělal tak jsem měnil RAMku. Nevíte jestli je chyba u mě nebo na straně UPC?. Díky RAMkou to nebude. Už to funguje? Quote - Premium 5G - N/A Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Nefunguje, zkoušel jsem i maxthon prohlížeč a furt to samé. Ono to začne načítat a pak vyhodí hlášku: Došlo k chybě Spusťte video znovu kliknutím na tlačítko Přehrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Dnes verzí 52 přestal prohlížeč Mozila Firefox podporovat silverlight. Jsem zvědav jak to UPC vyřeší on to totiž řeší od doby kdy silverlight přestal podporovat Google chrome a zatím neudělal nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
potox Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Už na tom pracujú http://www.zive.sk/clanok/123517/upc-pr ... sadi-html5 Quote Internet 500 - TV Komfort Compal, CA modul Trnava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Taky se mi to stalo, ale dá se to jednoduše napravit. Stačí si stáhnout Firefox ESR (Extended Support Release), který bude podporovat Silverlight až do do začátku roku 2018 jak se píše na webu Mozilly v posledním odstavci viz tento odkaz. Firefox ESR (Extended Support Release) je ke stažení tento odkaz. Doufejme, že to UPC do začátku roku 2018 snad vyřeší. Zatím mi to šlape dál s Firefox ESR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Po aktualizaci na verzi 2.3.15 přestala fungovat podpora chromecast. Vyzkoušel jsem provést aktualizaci na 3 zařízeních a vždy se stejným výsledkem. Po aktualizaci zmizí ikona chromecastu. Nemá někdo nějaký workaround případně ipa soubor předchozí verze? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Píše se o podpoře chromecast, ale já spíše uvažuji o chromecast ultra. Bude též fungovat Horizont Go už teď ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carlos74 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 ...tak ode dneška mi to zase pod Mozillou v.52 běží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Už to šlape i v Edge! Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet 2x CA modul, Vodafone Station 3.1 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts