Odesláno 18. května 2016 8 let Můžeme vědět řešení pro ostatní? //EDIT: Ne, ne. Vše je v pořádku. Ptal jsem se jenom, kdyby se náhodou ještě někdo potýkal se stejným problémem, tak by se šiklo nějaké know-how jak na to Upraveno 18. května 2016 8 let uživatelem Návštěvník Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 18. května 2016 8 let To Pepe: Mohu Vám pomoci s něčím konkrétním ohledně zpětného zhlédnutí? David - UPC
Odesláno 19. května 2016 8 let Můžeme vědět řešení pro ostatní? //EDIT: Ne, ne. Vše je v pořádku. Ptal jsem se jenom, kdyby se náhodou ještě někdo potýkal se stejným problémem, tak by se šiklo nějaké know-how jak na to No jak David napsal tak se stalo napsal zprovozneno bude do 48 h a fungovalo to asi do hodiny. Ješte jednou diky vyuziji to dnes na hokej ktery v praci nestiham.
Odesláno 19. května 2016 8 let Můžete prosím poradit? Při pokusu pustit si pořad na mobilu se ihned zobrazí hláška: "Video se nedaří spustit. Odezva serveru je příliš dlouhá" Co dělám kde špatně? Mám něco špatně nastavené?
Odesláno 19. května 2016 8 let Mě funkce zpětného zhlédnutí funguje na mobilu, v PC i set-top boxu bez problémů a bez toho že bych něco někde aktivoval, aspoň si nejsem ničeho vědom. Jako první jsem ji vyzkoušel v telefonu a fakt nevím jestli tam byla nějaká hláška k aktivaci. V set-boxu proběhla určitě aktualizace firmwaru protože se objevila nová položka Aplikace a jedna viditelná chyba ve Videotéce kde je zkomoleně položka u pořadů České televize.
Odesláno 19. května 2016 8 let Nevíte někdo, je nějaká naděje, že půjdou z mobilní aplikace Horizon Go přes Chromecast přehrávat nejen živé pořady, ale i pořady ze zpětného přehrávání a nabídka My Prime?
Odesláno 19. května 2016 8 let Nevíte někdo, je nějaká naděje, že půjdou z mobilní aplikace Horizon Go přes Chromecast přehrávat nejen živé pořady, ale i pořady ze zpětného přehrávání a nabídka My Prime? Naděje určitě je. Dle vyjádření na FB by funkce zpětného přehrávání i videotéka MyPrime měla být přes Chromecast k dispozici do konce roku.
Odesláno 31. května 2016 8 let To přejmenování souboru pomohlo Díky za radu Máro, už týden se v tom patlám a ty jsi mě z toho vysekal Není zač, to nebyl můj nápad, někdo to tu psal U mě to taky pomohlo. Díky
Odesláno 5. června 2016 8 let Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat ohledně aplikace Horizon Go. Včera vše hrálo jak mělo a dnes se aplikace cca po 10 minutách sama vypne a zobrazí se jen plocha, žádná chyba, tabulka, upozornění nic Mám tablet Asus Memopad. Předem moc děkuji
Odesláno 5. června 2016 8 let Nevíte někdo proč UPC zase blokuje AirPlay u zpětného zhlédnutí? - - - CA Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.