Odesláno 10. března 2015 10 let Taky nejede, asi zkouší novou verzi 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno
Odesláno 10. března 2015 10 let Jejich přihlašovací server je umístěn ve vrátnici, a milá paní vratná ho prostě vypne než jde spát. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 11. března 2015 10 let ... aby jí nerušil funící větrák 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 11. března 2015 10 let Jede to teď někomu? UPC opravdu píše, že na rootlých telefonech nepojede... Můžete někdo někam uložit starší verzi, která to nekontrolovala?
Odesláno 11. března 2015 10 let Spis nefunguje nez funguje. Zkusil jsem Novu a zpravy v 19:30. 45 min zpozdeni neberu jako funkcni. #iPhone Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 11. března 2015 10 let Tak Horizon GO už mi nejede minimálně týden. Na PC se přihlásím, ale přehrávání skončí hláškou omlouváme se načítání trvá příliš dlouho (mám 120/12 MBits)stiskněte play a konec. Na tabletu se raději nezobrazí žádné video. Vidím jen točící se kroužek. Prostě jim to naprosto nejede. FUCK! Už jim to relativně pár měsíců fungovalo a najednou ani prd ani na PC.
Odesláno 11. března 2015 10 let A máš rootlý telefon? Mně na PC to jede, ale na telefonu ne. A v informacích na Horizonu Go mají psáno, že z důvodu ochrany práv to na rootlých telefonech nepůjde...
Odesláno 11. března 2015 10 let Starší verze aplikace je na prvni strance tohoto treadu. Funguje i na root. Pokud nekdo ma další prosim o nahrání.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.