tomus Odesláno 21. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Tak jen pro informaci - na tabletu ASUS Transformer Pad 10 TF103C aplikace Horizon Go beha vpohode. (Intel Atom Quad Core Z3745 1.86GHz Bay Trail, Google Android 4.4) Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svejky Odesláno 23. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Na Pc horizon go chodí (W8,1) .Na notebooku (W7) instalace ok,ale při spuštění programů Tv hlásí - instalace silverlight . A aktuální verzi instalovanou již mám. Co s tím. Povolení a akcelerace zaškrtnuta. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nations112 Odesláno 23. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Funguje to někomu na Nexusu 5 nebo na Android 5.0? Vždycky se mi u stremu ukáže jen šipečka na kterou když kliknu nic nenajede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Na Androidu 5 to prestalo fungovat. Nejsme jedini: https://play.google.com/store/apps/deta ... ionandroid Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nations112 Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Napsal jsem včera na UPC a pro android 5 výjde appka začátkem roku, takže ještě měsíce musíme čekat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Několik desitek roku existuje takovy pristroj - rikaji mu tv prijimac - hlupaci kupte si ho - budete moci sledovat tv vysilani !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 24. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 jediný kdo je tady hlupák jseš ty. Myslím, že i tobě musí být jasný, k čemu slouží horizon go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cuting Odesláno 25. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Všiml jsem si, že zdaleka ne všechny programy z mého balíčku se mi přehrají na iPhonu. I v počítači je nabídka omezená. Jde mi hlavně o dokumentární kanály, např. National Geographic, History a další. Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 26. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Služba Horizon_Go bude plnohodnotná, až na trh přijdou příslušné kabelové STB, které s tím budou umět pracovat a využít toho, k čemu ta služba vznikla. Rozhodně prioritním počinem této služby nebylo, aby lidi už dočista zmagořili a vejrali na TV 24 hodin denně a to i v tramvaji, buse, autu, atd., atd. na svém supermoderním mobilu. Fakt - kvůli tomu to opravdu nevzniklo Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník greenmarty Odesláno 26. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Zvláštní, že lidem to nejde v IE, mě to jed pouze v IE. Bohužel můj primární prohlížeč je FF. Ve FF chybí možnost se přihlásit a nezobrazí se žádný program ve výběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.