November 29, 20187 yr Okolo 15 hodiny je vše v pořádku : A okolo 18 hodiny ( možná, že i dříve ) začíná toto : Na UPC nahlášeno, ale přichází jen automatické odpovědi, že na tom pracují. Je to již několikátý den. Pingy na seznam.cz a google.com jsou nízké, ale ztrátovost je okolo 20 procent. Jinak modem Technicolor T7200 v režimu bridge, a za ním Mikrotik RB951Ui-2HnD. Může tu někdo kompetentní předat dál, nebo poradit co s tím. Teď před 21 hodinou je to ještě horší. Jinak při testu rychlosti mám Download přibližně to co mám mít, ale Upload je minimální - skoro nulový. Testováno na několika různých měřácích. I odeslání obrázku 141 KB do tohoto příspěvku trvalo strašně dlouho a až na druhý pokus. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
November 29, 20187 yr Author Teď před 23 hodinou je zas vše v pořádku. By mne zajímalo čím to je. Popřípadě zda se nějaký technik k tomuto vyjádří. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
November 29, 20187 yr Pravděpodobně nějaké rušení, můžeš zkontrolovat kabel který vede od zásuvky UPC k modemu zda jsou konektory dobře dotažené atd. Pokud na tom technici UPC pracuji tak můžou závadu hledat pouze v době kdy k tomuto problému dochází proto to může trvat delší dobu než se na příčinu přijde. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
November 30, 20187 yr Author Kabely zkontrolovány, modem i routr zresetován. A kabelem u mne to určitě nebude, když v některých hodinách je vše v pořádku. Přece se sám nepovolí a pak se sám zas neutáhne. Teď ráno před 6 hodinou je vše v pořádku. Doufám, že to zde nějaký technik z UPC čte a že mi odpoví. Číslo požadavku podle kterého to řeší u UPC je 1684064. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
November 30, 20187 yr Někdo okolo 18. hodiny něco zapne a před 23. hodinou to vypne a jde spát. To, co zapne, posílá zpět do sítě rušení. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
November 30, 20187 yr ještě se podívejte na paremetry signálu v modemu před poruchou a při poruše ... - - Jiná služba nic UPC
November 30, 20187 yr Author Teď okolo 14hodiny je vše v pořádku. A zde jsou hodnoty z mého modemu v tento čas. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
November 30, 20187 yr Author Údaje teď okolo 20 hodiny. Hodnoty na modemu jsou skoro stejné, a ztráty paketů jsou zas veliké veliké. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
November 30, 20187 yr Treba ich otravovať kym nespravia, keď je rušenie u nejakého koncového zákaznika tak to chvíľu potrvá
November 30, 20187 yr Author Dneska to skončilo chvilku po 23:15. Viz časová stopa. Toto sem dávám pro techniky z UPC, aby věděli v kolik to dneska skončilo. A aby s tím tedy něco pokud možno co nejdříve udělali. Od tohoto času zas internet běhá jak má. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice