February 6, 20187 yr Zdravím vespolek,uz par dni mi nejde zvuk,po pripojeni jineho settop boxu vse v poradku,co s tim? Diky
February 7, 20187 yr Např. to, na jakém setoboxu, jak ho máš připojený atd atd Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
February 7, 20187 yr HD Mediabox,mam to tu napsany,pripojeny pres hdmi do televize,zkousel jsem vsechno mozny,nekde jsem cetl ze by to mohlo byt chybnou aktualizaci..?
February 7, 20187 yr HDMI kabel jsi zkoušel vyměnit? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 7, 20187 yr S tim nic neni,na ten samej kabel jsem pichnul jinej settop box a funguje v pohode zvuk i obraz
February 9, 20187 yr Tovární nastavení boxu už bylo provedeno? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 10, 20187 yr Nejedna se chytrou tv (Philips)? Stava se mi, ze pri prepinani kanalu (na settop boxu) vypadne zvuk. Pomuze jen vytahnout napajeci kabel tv ze zasuvky, pockat minutku a znovu zapojit. Restartuje se Android tv a zvuk pak jde. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy