Jump to content

UPC opět zrychluje internetové připojení

Guest David R.

Recommended Posts

Však já ji mám dohodnutou. Já měl kdysi "supreme". To ale postupně omezovali. Pak mě nabídli "cihličku" a všechny kanály, které UPC vysílá. A tak jsme se dohadovali o ceně a tak podobně .... no a jsem spokojený. Už asi třetí rok.

Když bych spočítal cenu všech balíčků bez oné dohody, tak bych se nedoplatil. A když jsem si spočítal cenu u nás šířené IPTV od Grape, tak to bych se také nedoplatil. Takže za mě zatím spokojenost.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Milé UPC,

mám tvůj internet něco málo přes dva roky. Celou dobu naštěstí za stejných podmínek (+vlastní modem) a víceméně si za tuto dobu na nic nestěžuji. Intenet máme soukromě jako rodina, občas ho využiju i pro drobné služební výkony. Nějaké výpadky byly, zejména překopnutý kabel v Brně, ale všechno se naštěstí zvládlo vyřešit. Celou dobu jsem čekal, že nějaká vykutálenost přijde a teď se zdá, že je zdražení přede dveřmi. Protože zákazníky je potřeba především holit.

Každé zvýšení ceny je ojebávka zákazníka. Pokus o vysvětlení zlepšením služeb u mě neuspěje. Navýšení rychlosti download mě do rauše nedostane a v současné době nám doma nic pozitivního nepřinese. Upload mi stačí na současné úrovni. Nikdo v naší rodině momentálně vyšší rychlost nepotřebuje, pokud by tak tomu bylo, tak bychom si dokázali připlatit. Tak proč do spokojených vztahů kura Davide vrtáte?

Zatím mi žádný dopis o navýšení rychlosti nepřišel. Pokud mi přijde a nepodaří se mi zachovat stávající cenu a stávající upload, tak rozhodně nebudu spokojeným zákazníkem. (Kéž by u nás byla rychlostně srovnatelná konkurence, to je to, na co UPC hřeší)

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Guest David R.

To není až tak "Millerovské", ale spíše o strategii UPC CEE (Central and Eastern Europe).

Chápu, že to není pro klienty zrovna pozitvní zpráva, ale pokud s novou rychlostí a optimalizací smlouvy nesouhlasí, vždy se dá něco dělat ;)

Kdyby aspon pri tom zvyseni rychlosti a zdrazeni zadarmo vymenili modem. Mam Technicolor, ale hodil by se mi ten novejsi Compal, ktery umi dualband. Ale kdyz jsem se ptal na vymenu, UPC chce poplatek 400kc :-( Puvodni i novy modem bych chtel mit v pronajmu....

Guest peparda
V 11. 1. 2018 at 7:15, David - UPC napsal:

To není až tak "Millerovské", ale spíše o strategii UPC CEE (Central and Eastern Europe).

Chápu, že to není pro klienty zrovna pozitvní zpráva, ale pokud s novou rychlostí a optimalizací smlouvy nesouhlasí, vždy se dá něco dělat ;)

Proc se jednoznacne zdrazeni nazyva "optimalizace" ?

Optimalizace znamena vyber nejlepsi varianty coz v tomto pripade je dost zavadejici.

4 minutes ago, peparda napsal:

Proc se jednoznacne zdrazeni nazyva "optimalizace" ?

Optimalizace znamena vyber nejlepsi varianty coz v tomto pripade je dost zavadejici.

Corporate speech :)