Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

Vzdyt jsem to psal vcera,ze zamestnanci UPC nevi vubec nic,kazdy tvrdi neco jineho,maji v tom pekny bordel.

Kazdy, kdo nekdy pracoval v korporaci, vi, jak je tam tezke pro radoveho zamestnance ziskat od soudruhu manazeru informaci, ktera neni v rozporu s informaci od jineho soudruha manazera...

Napsal jsem, že od 8.1.2018 je nové portfolio určené pro NOVÉ zákazníky. Ten stávající, pokud nemá nějakou ze služeb si jí logicky může také objednat. 

Část stávajících zákazníků budeme na nové portfolio převádět. Úprava ceny bude nastavena dle aktuálních kombinací a zvýhodnění, které zákazník má. V případě, že zákazník nebude s návrhem souhlasit, může od smlouvy odstoupit či se domluvit na jiných úpravách služeb. Pokud se změna dotkne i vás, se včas dozvíte. 

no takže jak jsem psal výše, každoroční klasika, vloni 91 Kč jsem zvědav kolik letos, když mám smlouvu na dobu určitou

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Pobavilo mě to 

Citovat

děkujeme Vám za využívání našich služeb, které dlouhodobě patří k nejlepším na trhu, ať už se jedná o internetové připojení, digitální televizi či interaktivní aplikaci Horizon GO.

:D:D:D

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov

A nepatria? Tak prečo ich potom využívaš a neprejdeš k niekomu lepšiemu?

Zeptám se úplně laicky - lze vůbec mít smlouvu na dobu neurčitou (a tím navždy neměnnou cenu)?

Edited by mirij

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
20 minutes ago, Marek-26 napsal:

Každá smlouva u UPC je na dobu neurčitou.

Aha. Takže smlouva je na dobu neurčitou, ale můžu mít na "dobu určitou" nějaké věrnostní období jestli to dobře chápu.

Pak mi ale není úplně jasné jak je možné, že UPC klidně zvedne postupně části zákazníkům cenu ve smyslu ber nebo odejdi.

Edited by mirij

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
před 2 hodinami, black13 napsal:

A nepatria? Tak prečo ich potom využívaš a neprejdeš k niekomu lepšiemu?

Myslíš že poslední dva měsíce s každovečerníma výpadkama je Horizon Go nejlepší na trhu? Myslíš to opravdu vážně? :D

Protože třeba internet nejlepší mají. Ale jestli sis nevšíml, já zvýraznil Horizon Go.

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov