Odesláno včera v 13:161 den Fungují programy ČT v DVB-C a nebo je výpadek. Nefunguje mi ani jeden program z nabídky ČT, ostatní jedou. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno včera v 15:221 den Fungují. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno včera v 16:091 den U mě také nefungují. Kostičkují až hrůza. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno včera v 17:091 den Autor U mě už funguje, ale ještě 2× vypadli. Teď zatím drží. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 23 hodinami23 hod Doufejme, že to bude už v cajku. Na furt. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 14 hodinami14 hod Večer, zhruba ve 23:44 byl Minecraft i na jiných kanálech, až to chcíplo na nějakou dobu úplně - v TV pouze hláška Signál nenalezen. - - - CA modul OVA
Odesláno před 8 hodinami8 hod Kostičkují (problém SIM karty T-mobile) a ČT 24 velký problém, občas hláška není signál. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 7 hodinami7 hod Kanál ČT24 běží přes internet, takže tam budeš mít nějaký problém, pokud si ještě nevyřešil ten nedávný, s mobilním signálem od T-Mobile to ale nebude souviset. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor ČT 24 nefungovalo ani na CA modulu a tam přes net nejede. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 1 hodinou1 hod To uz CT reaguje na vladni plan zruseni koncesionarskych poplatku. Asi takhle to pak bude vypadat...:-) Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.