Odesláno před 4 hodinami4 hod Bylo by zajimave zjistit, kolik tu je jeste lidi, kteri zacinali na dnesni kabelove siti Vodafonu, tehdy Dattelcabel...Ja zacinal tusim v roce 1999 s legendarnim modemem NeMo zvanym modrak :-) Tak me napada, kolik let jeste vydrzi ty kabely v zemi. Uz tam jsou skoro 30 let....https://www.ebay.com/itm/265093711302 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Já už si nepamatuji, zda první na kabelovce, který jsem si platil sám byl už od UPC, ale modem vím. Nesmrtelná Motorola SURFboard SB5101U DOCSIS 2.0 Cable Modem | eBay Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 4 hodinami4 hod Já začínal v Brně na kabelové síti Karneval v roce 2003 na rychlosti 600/100 kbit s modemem Motorola SB5100, modem uměl DOCSIS 1.1, (později 2.0), tyto modemy mě technik dovezl a zapojil rovnou dva, protože jsem byl jeden z úplně první v Brně komu Karneval zapojil internet a ten druhý modem měli na nějaké testování, měl jsem ho doma několik týdnů než si ho zase odvezli a nebyla k němu připojena žádná periferie.https://share.google/tIaLYBEkw2BSoM9Nf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod ja taky, ale asi motorola seda vetsi Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod já začínal u karnevalu taky na motorola sb5101u, teda jestli to byl přesně on, možná 5100, netušim 😮potom sem dostal od upc scientific atlanta epc 2203, pak motorola sbv6120e, pak cisco epc 3925 🤔pak sem utek k centronetu, tam sem měl na sítí etth jenom switch zyxel es-108a s vlastním routerem asus rt-n56u, pak se upgradovalo na gpon a dostal sem převodník nějakej zcomax, pozdějc došlo k výměně za huawei hg8245h, pak ho nej.cz vyměnilo za huawei eg8141a5 🤔nakonec sem utek k nejmenovaný růžový konkurenci a fásnul jejich sagemcom 5670 😐 - sLimitem S Extra ALLinONE - Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod No, to já si tedy své začátky u UPC moc nepamatuji a hlavně není nic dohledatelné.Proti tomu se ke konkurenci, ke smlouvě z 2005 stále dostanu 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Já začal u UPC 1998, ale modem ED3 jsem měl až od 2011. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno před 2 hodinami2 hod UPC SK zacinalo na jesen 2002 s Terayon TJ720 modemom.. dal sa pripojit cez USB aj Ethernet, to bol cisty modem, este nemal porty na telefon. Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 2 hodinami2 hod No trochu jsem zapátral v paměti a první internet jsem měl s modemem COM21 (nebyl to DOCIS). Našel jsem na foru i dávnou historii Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 38 minutami38 min V roce 2006 jsem od UPC dostal Motorolu SURFboard SB5100(1) k tarifu Chello light (1024/128 kbit/s, měsíční FUP limit 10GB) za lidových 779 Kč měsíčně. Vydržela asi 6 let, než ji nehradilo Cisco EPC3208, které vydrželo snad ještě déle a kdyby ho nezabilo vadné trafo, žije dodnes :-) Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.