Odesláno před 2 hodinami2 hod Vodafone Happy mi vybere los, oznámí výhru a když si chci výhru vybrat, tak přijde informace, že jž jsem si výhru vybral (naposledy jsem vyhrál vouchery na prima + 4..3..Všude to na mě píše, že tam jsou výhry každý týden, mám to tak jenom já? Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Skutečně každý týden a ne jednou měsíčně (únor a březen)? Minimálně od 16.3. do 6.4.tam je Velikonoční soutěž. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod U mě přesně stejné. Také mě přišlo několik sms, abych si vybral dárek, že tam nějaký nový je. Beru to s humorem a nijak neřeším. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 1 hodinou1 hod Já se teď přihlásil do app, nechalo mě to losovat výhru, jak kdyby to bylo poprvé a na konci se zobrazilo info, že výhru jste si už vyzvedl. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 18 minutami18 min No to je přesně ono. Jak říkám - beru to z humorem. A už to ani neotvírám. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.