Odesláno před 16 hodinami16 hod Hmm. Tak už asi oslavy skončily 😄 . Býti by to tam mělo. Předpokládám, že je to u všech stejné (to nalezení). Pokud to u každého lifrujou jinam, tak by to byl tedy úlet. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 16 hodinami16 hod Zkus počkat den nebo dva, já to tam hledal hned po té co mně přišla sms, ale také tam ten kód nebyl, pak jsem tam mrknul za dva dny a už tam byl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Kód bývá dostupný do 48 hodin od vytočení v aplikaci, a je pod službou, na které byla výhra vytočena Upraveno před 15 hodinami 15 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 14 hodinami14 hod Hele, ve čtvrtek 17:52 mi přišla SMS, že kód je připraven k vyzvednutí. A ještě doteď ho nemám. - - ALLinONE - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod dyť přesně tohle sem tady řešil 🤦♂️ přišla sms, že kód je nachystanej, ale prostě tam nebyl, až snad další den se tam objevil Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 13 hodinami13 hod V 1. 3. 2026 v 11:38, Slamb napsal:já dneska vyhrál prima+ na 3 měsíce zdarma, prej najdu kód v mv+, ale asi sem slepej nebo blbej, nevidim tam nikde nic 😐V 1. 3. 2026 v 13:14, Slamb napsal:joo, mám to tam 😀ale jak sem na to koukal ještě nad ránem, tak i když mi už přišla ta potvrzovací sms, že je kód nachystanej, tak to tam nebylo, celej tenhle seznam sem projel až dolu 🤔Vždyť jsi ten samý den kupon hledal a ještě ten samý den ho i našel. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod no tak to nebylo další den, ale v rámci jednoho dne a trvalo to šíleně dlouho - ve 4 v noci chvíli po aktivaci mi přišla sms, že je to nachystaný, ale nebylo nikde nic, až někdy v jednu odpoledne bez nějakýho dalšího upozornění sem to tam objevil 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.