Odesláno včera v 12:501 den před 27 minutami, neurotic napsal:@DMac1004 Naladil jsem podle parametrů, akorát se mi prohodil E4K s NS3. Takže jsem si pořadí znovu upravil a funguje normálně i teď.No mně právě CA modul nezobrazí placené kanály, které mám. Řešeno jak s Vodafonem tak i TCL. Servis nepomohl, prostě nic. Tak bohužel musím používat v TV tu aplikaci ,v té si nic naladit nemůžu. Tři dny mi normálně běžel ten Eurosport 4K a včera večer už tam nebyl. Hlavně mě zajímalo, jestli jste neměl podobný problém s CA modulem. Super - Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 Ostrava
Odesláno včera v 13:211 den Televizní kanály ladí televizor, CA modul je pouze dekóduje, takže klidně ten modul vytáhni a zkus to znovu naladit bez něj, ale televizní kanál nemůže jen tak zmizet, může být třeba problém se signálem a pak by tam měla být černá obrazovka s nějakou chybovou hláškou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 13:431 den Eurosport 4K mi zmizel v aplikaci, kterou mám v TV.. Používám aplikaci Vodafone TV, protože mi nešly placené kanály přes CA modul v TV TCL. Super - Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 Ostrava
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 3. 2. 2026 v 14:43, DMac1004 napsal:Eurosport 4K mi zmizel v aplikaci, kterou mám v TV.. Používám aplikaci Vodafone TV, protože mi nešly placené kanály přes CA modul v TV TCL. jestli je to otazka na me, tak muzu rict, ze 2 odkoupene CA moduly (od Lica) jsem provozoval uz od roku 2009 (UPC) bez problemu na dvou Sony TV. Casem jsem se jedne Sonky zbavil a nahradil ji TCL TV. CA modul funguje normalne i v teto TV.Pokud se ptate na funkcnost Eurosportu 4K, tak jak pisu vyse, musel jsem ho naladit podle parametru... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 22 minutami22 min Měřili jste někdo jaký má ten Eurosport 4K datový tok ? v DVB-C a v IPTV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.