Odesláno včera v 07:181 den Eurosport 4K je nově v nabídce operátora VodafoneDeset dnů před startem zimní olympiády v Miláně zařazuje operátor Vodafone do své nabídky sportovní kanál Eurosport v kvalitě 4K...https://www.mediaguru.cz/eurosport-4k-je-v-nabidce-operatora-vodafone. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 23 hodinami23 hod Ale jen na kabelovce, nebude asi na iptv Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 23 hodinami23 hod No, na kabelovce mi to funguje na seťáku. Ale obraz je příšerně tmavý. Nevím, jestli je problém jen u mě, ale s Love Nature 4K tento problém nemám, tak si myslím, že chyba nebude u mě. Ale oceňuji, že tam nejsou reklamy. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 23 hodinami23 hod @Peno Ja tmavy obraz nemam. 4K super, ale vim o dalsich, co tmavy obraz popisuji.A take jsem zaznamenal na HBO Max animovanou verzi tenisoveho zapasu online, skoda ze to tam bylo jen chvilku. Upraveno před 22 hodinami 22 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 21 hodinami21 hod Také mám tmavší obraz,zatím velké zklamání!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod U HDR je potřeba TV schopné alespoň 1000 nitů pro nezatemněnou místnost (jinak stačí méně). V opačném případě často vzniká tmavý obraz — televizor nemá dostatečný jas/rozsah a provádí nešikovný tonemapping. Premium - - - -
Odesláno před 20 hodinami20 hod Aha. Ono je to HDR. No, tak to na své straně asi nevyřeším a zjevně to nevyřeší ani VF. Ale novou televizi si kvůli jednomu kanálu kupovat nebudu, no. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak snad s tim Vodafone a Eurosport neco provedou, aby kanal nebyl tmavy a mohli jej vyuzivat vsichni. :-) Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 18 hodinami18 hod No mám obavu, že s tím nic dělat nebudou, protože se naopak snaží posílat co nejlepší obraz a to, že u "několika" zákazníků neumí TV správně zobrazit video s HDR neřeší. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Autor ale nikde není zmínka ,jestli to bude jenom přes zimní olympiádu v Miláně a nebo na pořád. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.