Odesláno před 8 hodinami8 hod Eurosport 4K je nově v nabídce operátora VodafoneDeset dnů před startem zimní olympiády v Miláně zařazuje operátor Vodafone do své nabídky sportovní kanál Eurosport v kvalitě 4K...https://www.mediaguru.cz/eurosport-4k-je-v-nabidce-operatora-vodafone. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 7 hodinami7 hod Ale jen na kabelovce, nebude asi na iptv Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod No, na kabelovce mi to funguje na seťáku. Ale obraz je příšerně tmavý. Nevím, jestli je problém jen u mě, ale s Love Nature 4K tento problém nemám, tak si myslím, že chyba nebude u mě. Ale oceňuji, že tam nejsou reklamy. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 7 hodinami7 hod @Peno Ja tmavy obraz nemam. 4K super, ale vim o dalsich, co tmavy obraz popisuji.A take jsem zaznamenal na HBO Max animovanou verzi tenisoveho zapasu online, skoda ze to tam bylo jen chvilku. Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 5 hodinami5 hod Také mám tmavší obraz,zatím velké zklamání!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod U HDR je potřeba TV schopné alespoň 1000 nitů pro nezatemněnou místnost (jinak stačí méně). V opačném případě často vzniká tmavý obraz — televizor nemá dostatečný jas/rozsah a provádí nešikovný tonemapping. Premium - - - -
Odesláno před 5 hodinami5 hod Aha. Ono je to HDR. No, tak to na své straně asi nevyřeším a zjevně to nevyřeší ani VF. Ale novou televizi si kvůli jednomu kanálu kupovat nebudu, no. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak snad s tim Vodafone a Eurosport neco provedou, aby kanal nebyl tmavy a mohli jej vyuzivat vsichni. :-) Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 2 hodinami2 hod No mám obavu, že s tím nic dělat nebudou, protože se naopak snaží posílat co nejlepší obraz a to, že u "několika" zákazníků neumí TV správně zobrazit video s HDR neřeší. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor ale nikde není zmínka ,jestli to bude jenom přes zimní olympiádu v Miláně a nebo na pořád. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.