Odesláno před 5 hodinami5 hod Nestačím se divit, co to tady čtu. TV Start nebyla zadarmo. Ve starším vyúčtování mám 28 Kč za TV Mini, později TV Start. Při převodu pod VF mi napsali toto :"Pokud jste využívali službu TV Start, zůstává vám zachována. Pouze se stala součástí internetu. Tato změna sepromítne do vašeho Vyúčtování (TV Start neuvidíte ve Vyúčtování jako samostatnou položku, ale v ceně internetubude započítána i cena původní služby TV Start." Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno před 5 hodinami5 hod Takže neodpovíš na co se tě ptám, že. Kdo to bude platit a proč by měl VF dál zdarma šířit nějaké stanice..Hádáme se o něčem co se dozvíme za dva měsíce. (třeba se ozve dříve ten co sem psal, že má od VF jen net a ty stanice mu tam hráli, ale že mu to už vypnuli a nejde mu už nic)VF se chce zbavit všeho co není přes box nebo přes net. Sám VF píše, že bez boxu si nenaladíš nic, tak proč by měl nechávat nějaké volné stanice?Fakt už to nebudu řešit, je to stejné jako s tím Netflixem jak sem psal že nejde v VTV3 a dostal jsem hejt, pak se ukázalo, že tam opravdu nejde a bylo ticho.Za dva měsíce se tu můžem sejít, já se klidně omluvím, jestli nebudu mít pravdu.EDIT sice to s tím moc nesouvisí, ale přilepím to sem a pak už mlčím. Kolega dal výpověď od VF, vrátil modemy, boxy, nic už jim neplatí a nic v koaxu mu nehraje. Proč? Protože přišel technik, dole v paneláku vytáhnul jeho koax v té jejich bedně. Druhý kolega ve stejném paneláku taky nemá VF ale jemu to ještě v koaxu pár stanic hraje, protože tam technik nebyl a nevytáhnul kabel. No a aby se VF nemusel spoléhat na techniky tak vše volné co je v koaxu vypnou a bude tam jen zakódovaný signál pro set top box či kartu. A možná ne, uvidíme za pár měsíců.Takže v tohle tématu se už neangažuji, ale štvát vás budu zas jinde. Zatím. 🙋♂️ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.