Odesláno před 7 hodinami7 hod Pořád ta oklika přes kódovaný kanál může být pro někoho přijatelnější,než se na něco dívat v pc nebo v mobilu.Přece jenom koukat se na něco v tv je lepší než v tom mobilu či pc - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Ten duvod je jednoduchy, cas s prateli u filmu nebo u zapasu, povolena tv, zakazane mobily. :-) Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 4 minutami4 min před 7 hodinami, dad18 napsal:Já prostě jen nechápal smysl toho počínání zapnout si tv s černou obrazovkou ale když jsem si to vysvětlil sám jak to funguje a vy jste to potvrdili tak už to chápu... Jen nechápu proč by to někdo dělal když musí být připojen na net tak si to přece najdu přímo na netu v pc nebo mobilu a nemusím to dělat oklikou přes kódovaný program v tv.Protože v bedně má větší obrazovku a zrcadlit mobil na TV mu nejde. Nebo obsluhuje TV dálkáčem třicet let a na jiný systém přecházet nechce. Třeba. Jenže taková operace pravděpodobně stejně bude pro určité množství lidí nad jejich síly i chápání, že vidí tmu a najednou mají obraz. (je to něco jako modem v bridgi, který používají jen technicky zdatní uživatelé, kteří mají aspoň trochu páru o tom a proč), takže si nějakou TV obyčejný člověk nakonec zaplatí. Já si snad někam dojdu pro popcorn, protože tady ta diskuze má docela slušné obrátky. :) Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.