January 1Jan 1 Dobrý den,mám SIM s tímto tarifem v Archeru NX200 a zařízení využívám jako plnohodnotné připojení RD k internetu. Modem se mi střídavě připojuje ke 2 BTS, zatímco na jedné dosahuje rychlostí 100 Mb/s +, na druhé je rychlost sotva pětinová. Lze nějak na SIM nastavit, aby se primárně připojovala ke konkrétní BTS? Díky. - - - - Horka nad Moravou
January 2Jan 2 Care Centre @Zdeněk L. Pěkný den, je mi líto, ale to možné není :( Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
January 2Jan 2 Dle umělé inteligence nelze nastavit u tohoto modelu aby se připojoval ke konkrétní BTS, ale je možné nastavit aby používal jen určité frekvence, což by mohlo upřednostnit konkrétní vysílač, ale je potřeba myslet na to že operátoři v noci některé frekvence na vysílačích vypínají aby ušetřili na energiích, takže se pak může stát že třeba internet nepojede vůbec.https://www.tp-link.com/nordic/support/faq/3099/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 2Jan 2 Připojit směrovou externí anténu 😉 Tím bude zaměřena na ten preferovaný vysílač. Takže z toho skoro udělat WTTx službu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 2Jan 2 Tohle může zařídit buď operátor, ten to ale nedělá. Nebo samotný modem. Pokud to neumí přímo v menu, tak možná existuje i další způsob. Například u historických Nokií jako 5110, 6210 a podobně šlo v servisním menu uzamknout na danou BTS.Možná je podobný hack i na současné modemy.SIM s tím nesouvisí. Start - Základní Compal CH7465 Opava