Odesláno středa v 17:22 1 den 24 hodin určitě ne. Teoreticky možná, prakticky nikoli.Minulý týden v pondělí jsem požádal o změnu mobilního tarifu (měl jsem ještě starý), změnu TV na + (měl jsem ještě bez +) a chtěl jsem info, jak by to vypadalo po přechodu na GIGA kombo. Nejdříve přes "tlačítko" v aplikaci na mobilu (tam dokonce slibovali, že se ozvou do 60 minut), a potom přes formulář na PC v Můj Vodafone.Ozvali se ve čtvrtek. S paní jsem to vše probral (byla ochotná - všechno probíhalo v pohodě) a přešel jsem na mobil sLimitem sExtra, a s televizí na TV+2.0. Inet jsem měl zařízený o pár týdnů dříve. Po domluvě jsem přešel na GIGA kombo Silver. uštřena stovka peněz.Včerejškem vše naběhlo. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno středa v 18:02 1 den Tak hlásím, že už provádějí změny. Nečekal jsem, že v tuto dobu tam někdo je. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.