Odesláno před 21 hodinami21 hod No asi takhle... Celou dobu VF nabízí jen telefon, internet a televizi. Nic víc. Ale každý rok musí vymyslet něco nového jak ty tři věci prodávat a dnes je to Giga Kombo, za rok to bude zas něco jiného, ale pořád je to net, tv a mobil. Zboží se nemění, jen se mění jak nám to servírujou. A když už mám net, tv a mobil tak mě už nic jiného nabídnou nemůžou jen lepší cenu, čili slevu. A je mi jedno jestli sleva pro mě je zrovna v nějakém Giga kombu. A hlavně vím, že moje aktualní cena nebude nikdy nějaké nové Giga nabídce lepší než mám, takže žádné akce už nemusím sledovat.@marek-81 Musíš si sám spočítat za co vše platíš a jestli ti to někde vyjde levněji. Jestli ano tak ti tu slevu VF dá. No a jestli máš už nejnižší cenu na trhu tak nemůžeš být tak nenažranej. Stačí když kape, nemusí pršet.Když se v okolí objeví někdo kdo nabízí stejné služby za nižší cenu tak volám VF a tu cenu dostanu taky. Někdy je mi až stydno, že se zrychluje net, je víc tv stanic a já mám pořád nižší a nižší cenu než před lety.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor před 26 minutami, marek-81 napsal:@kautskym tak já to asi neumím nebo nevím:)Musíš apelovat proti nabídkou neo stříbrný za 299 Kč která je teď na trhu Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 20 hodinami20 hod @dad18 v pohodě, určitě nejsem nenzranej. Jen jsem se chtěl prostě zeptat na kolik by vyšla Televize s primou to je celé. Mobilní tarify bych nikde už asi levnější neměl s těmi parametry, takže nic nehodlám měnit. No a telka se může taky časem zrušit a přejít třeba jen na Oneplay (například), ale zatím to nebudu řešit. Když budu chtít primu+ tak si ji jednoduše koupím. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod @marek-81 Já to nechápu, ale to je u mě normální. Možná si to psal už dříve, ale.... Píšeš, že máš od VF vše a tak to chceš jen změnit tv balíček protože máš starý a jde ti jen o Prima+ ? A oni s tím dělají problémy? Ale Oneplay přece nemá prima+V 30. 3. 2026 v 13:05, marek-81 napsal:Furt prima+. Kurňa to se nemůže VF soustředit na vlastní videoplatfomu? Prima+ nepotřebuju.Tak jsem se ztratil definitivně, když v pondělí píšeš, že Prima+ nepotřebuješ... 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod Oneplay jsem dal jen jako příklad, že bych mohl eventuálně zrušit VF tv tv a mít "třeba" Oneplay. Protože ta cena 199 Kč je zhruba stejná. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.