Odesláno před 4 hodinami4 hod Tam Giga Kombo nevidím u žádné ze dvou služeb. Bude to tak zřejmě chyba mobilní aplikace Můj Vodafone+. Ale očekával bych tu chybu i u jiných klientů, a tu vy nemáte. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod U mě je to v cajku. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor @Technikus Na které služby se sleva vztahuje?Sleva platí na všechny služby z naší aktuální nabídky ( což je už primárně jen Vodafone TV+ 2.0), které jsou součástí kombinace. Pozor, některé speciální tarify (např. tarif pro studenty, seniory, ZTP nebo Vodafone TV Lite) mohou být vyloučeny. https://www.vodafone.cz/giga-kombo/screen z kalkulačky na giga kombo Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Je to celé divné. V plné ceně je internet 599 Kč a eventuálně 100 Kč pronájem modemu. 750 Kč by to tak jen u koax internetu nepřekročilo, přesto v mobilní app je u ní uvedeno Giga Kombo. Opakuji - musí jít o nějakou chybu ukazující se u mě v app Můj Vodafone+. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.