Odesláno 19. ledna19. led Centrum péče @OL1VER Pěkný den, spojte se prosím se zákaznickou linkou na čísle 800 77 00 77, projdou s vámi možnosti spojení služeb do GIGA Kombo nabídky. Více o této možnosti najdete na: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/nabidka-tarifu-karet/giga-kombo/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Taky se někomu z Vás zobrazuje zeleně Giga Kombo, aniž by ho měl? Mám to u služby koax internet v mobilní app Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod U mě ne. U té červené tužky mám prázdno. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Technikus když máš internet a televizi, tak se snad aspoň na tu základní slevu dostaneš, ne? 🤔 ta je pro ceny nad 750 korun Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 4 hodinami4 hod To ano, před slevou jsou obě služby nad 750 Kč vč DPH.Ale z podmínek jsem nesplnil toto: Stávající zákazník musí pro aktivaci nabídky navštívit některou z prodejen Vodafone či kontaktovat zákaznickou linku.Navíc u položky TV ono zelené Giga Kombo nemám. Troufám si říct, že jde o nějaký omyl. Mám retenční ceny Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor To vypadá že máš Vodafone TV a ne Vodafone TV+ 2.0 proto nemáš Giga Kombo u TV, protože máš TV asi bez příznaku +Internet podmínky splňuje ale televize nikoliv Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Víc služeb nemám. Ale na jednu službu by Giga Kombo nešlo. Tak kde má Vodafone chybu? Proč to ukazuje zřejmě zmatečně pro zákazníka, který o nic nežádal? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor spíše ti chtěli asi ve VF pomoci, ale neuvědomili si že VTV bez pluska do Giga Kombo nejde Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod V podmínkách je vyloučen jen VTV Lite. Nesmí se však jednat o tyto speciální služby a tarify: VTV Lite, tarify #jetovtobě a Dětský tarif (které již nejsou v aktuální nabídce), a služby, na které je poskytováno zákonné cenové zvýhodnění.Podmínky Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod A na počítači (notebooku), ne v mobilu., to máš v "můj vodafone" také tak, jako v mobilu? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.