Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Tak ale my zdejší víme, že pokud se nám něco nelíbí, lze to s Vodafone linkou konzultovat a tím se i dopátrat nějaké dohody na služby za přijatelnější ceny. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod To samozřejmě já vím a taky jsem neplatil cenu ,která je uvedena v ceníku.Ale pokaždý,když nějaký operátor vyjde s nějakou nabídkou,kde uváděna cena je jenom pro nové zákazníky,tak se vždy najde někdo,kdo bude brblat na to,že zase nový zákazníci dostanou něco navic.Buď lepší cenu,nebo nějaký balíček na omezenenou dobu gratis.Samy jsme něco zvýhodněného dostali,když jsme uzavírali smlouvu. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Jsem u Vodafone přes 25 let takže ty jejich vypečené akce znám dost dobře a vím, že žádná sleva není zadarmo a ani se nad tím nepozastavuji.Jen mi přišlo úsměvné reklamovat zde akci co není pro stávající zákazníky, ale jen pro ty nové, které tu zaregistrovaný ještě nebudou když nejsou zákazníci VF. ( A takových zaprodanců jako je @Komár tu tolik nebude.😀)Jen mě zaráží, že ještě nedali něco k vánocům i stávajícím zákazníkům. Snad to ještě přijde. Co si pamatuju tak vloni to byla aktivace filmového balíčku na měsíc zdarma pro všechny, ne? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Za mě zvýhodněná nabídka pro nové zákazníky je cajk,ale pak po skončení zvýhodněného období platit plnou cenu.A zrušil bych ten arabskej trh,kde si každý vyhandluje nějakou tu slevičku.Tak v tom případě jsem taky zaprodanec,neb už nejsemzákazníkem VF.Ale když už se já osobně k něčemu vyjadřuji,tak je to k tématům,která jsou většinou všeobecná a ne přímo spjatá s VF službami.A v podminkách tohoto fóra přece není nutnost mít smlouvu na nějaké služby od VF.A toto fórum jsem sledoval a následně se zaregistroval ještě snad když to byl Karnevalzone pod správou @tomusP.S.že VF neumí dělat tv,za tim si stojím a byl to jeden z důvodů,proč jsem od VF odešel - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Před hodinou, dad18 napsal:Jen mě zaráží, že ještě nedali něco k vánocům i stávajícím zákazníkům.Co chceš dát k Vánocům, když má zákazník od VF net, TV Komplet a mobilní paušál? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 4 hodinami4 hod @kraftwerk007 Ten už nic nepotřebuje, ten všechno má.😀 Já myslím nás chudáky co nemají všechno a chtějí se na vánoce koukat zdarma na HBO.😇 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče před 7 hodinami, dad18 napsal:@Technikus Myslíš, že je to i pro stávající zákazníky? Nějak to tam nemůžu najít.Nabídku balíčku k Vodafone TV+ na první 2 měsíce zdarma mohou využít i stávající zákazníci, podmínkou je, že mají Vodafone TV+ a že balíček není nebo nebyl aktivní v době platnosti této nabídky (jedná se tedy o novou aktivaci balíčku). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Ondra - Vodafone Takže mám základní VFTV+ bez balíčku. Zavolám si na linku a nechám si aktivovat zdarma nějaký balíček a pár dnů před skončením dvou měsíců zas zavolám aby mi ho zrušili a neplatím a nedoplácím nic? Jen se informuji abych věděl jak argumentovat na lince.A jestli to je tak tak proč je to tak složité a nedáte možnost si lidem aktivovat balíček na jejich účtu? Tak to přece už bylo vloni. Já v tom čuchám nějakou čertovinu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod @dad18 balicek lze zrusit v muj vodafone na webu ci aplikaci Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor @dad18 I vloni bylo nutné na vánoční akci ohledně TV nutno navštívit pobočku / zavolat si, viz tady. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.