Odesláno 20. prosince 2025 20. pro před 23 minutami, dad18 napsal:@HLINSKY myslíš tu vánoční nabídku vybraných programů zdarma? Tu vánoční akci Kanály zdarma pod stromeček? Tu akci kde zpřístupní kanály z balíčků Sport a Family? Ty z těch balíčků které máš napsané v podpisu, že je už máš?Mám balíček Sport, takže předpokládám, že je myšleno zpřístupnění kanálů jako HBO a pod. Jinak o to nestojím, ale nemám rád taškařice. Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro V podpisu máš Family a Sport...A tady v tom tématu čteš i jiné příspěvky? Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone Station WiFi 5 Teplice
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro Mám Vodafone TV (bez+) a balíček sport, ale Prima+ mám jenom Promo. Tak nevím... Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro @tramin A? Prima+ přece není program, ale aplikace a tu nikdo nikomu zdarma nenabízí. Nebo ti jde o něco jiného? Tak nevím... Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone Station WiFi 5 Teplice
Odesláno 20. prosince 2025 20. pro Aha, tak já měl dojem, že i Prima+ byla v tom "dárku". Tak nic... Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 21. prosince 2025 21. pro V 19. 12. 2025 v 19:00, tomus napsal:Jenom připomínám že kdo má základní nabídku Vodafone TV, nebo Lite&Sport, tak mu od dnešního dne běží vánoční dárek.Tak jsem se z legrace kouknul, jak mi ten vánoční dárek pěkně běží a opět přesně podle očekávání ... Běží maximálně velký h.... Apríl na Vánoce? Vodafone by si měl trochu upravit kalendář ,,, :-D Ale tak už jsem zvyklý, takové aprílové vtípky na mě VF zkouší celý rok :-D Super BezLimitu XL Základní Compal CH7465 Liberec
Odesláno 21. prosince 2025 21. pro A jakou máš tedy televizní nabídku ? v profilu nemáš vyplněného nic. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 21. prosince 2025 21. pro V 20. 12. 2025 v 11:09, Technikus napsal:A nedostali ti, co mají Sport a Family jiné programy/balíčky? 🤔Hádej, můžeš jednou 😁 Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Liberec
Odesláno 21. prosince 2025 21. pro Před hodinou, tomus napsal:A jakou máš tedy televizní nabídku ?v profilu nemáš vyplněného nic.Vodafone TV, tu zákládní bez plus, ale pro tu by to mělo taky fungovat. V aplikaci mi vesele svítí reklamní banner na tu akci, ale tím to končí ... Super BezLimitu XL Základní Compal CH7465 Liberec
Odesláno 21. prosince 2025 21. pro Jen pro zajímavost, chceš si pustit nějaký pěkný film na HBO?No a kdyby ti to nešlo tak tam zavolej, dokážou ti to pustit i na dálku. Jen musí vědět komu a co. Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone Station WiFi 5 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.