Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Upravujeme ceny mobilních služeb

Doporučené odpovědi

Odesláno

To z mé strany si zase kdo kdo chválí toho virtuála, kde fungují Dobíječky.

Asi každý si najde operátora dle svého využití.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno
před 19 minutami, Slamb napsal:

myslel sem toho začínajícího na O a končící na L, ten jogurtovej je na předplacenou kartu s voláním a sms docela hodně drahej

Nebojte se,řekněte jméno.😀Sice asi někomu praskne žilka...

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Vracet se k předplacence? Tak se začneme oblékat zase do kožešin a bydlet v jeskyních :-) Ale upřímně, to co v poslední době Vdf nějak na nás pořád zkouší, tak už mě s tím pěkně ****. Ale nemít ty ceny co u něj mám, tak stejně nevím kam jít :-D

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

někdo se k předplacence nevrací, někdo ji má odjakživa 😀 já ty mobilní služby taky moc nevyužívám a kdybych neměl ten vodafonní red basic+ tak výhodně, možná bych se taky vydal touhle cestou 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Já net v mobilu nepotřebuju. V práci ho mám, doma ho mám a to mi stačí. Proč si platit neomezené volání když jak psal i @marek-81 se to ani nevyplatí a nevyčerpá? Mám stále legendu v tarifech Odepiš za 50 kč měsíčně. V tom 400 minut zdarma do Vodafone. No a jednou ročně dostávám číslo i s kreditem 200kč od konkurence a to mi bohatě stačí na volání mimo VF. Spočítali jste si vy co nepotřebujete tolik GB na net v mobilu jestli náhodou nepřeplácíte?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
před 3 hodinami, Komár napsal:

Vracet se k předplacence? Tak se začneme oblékat zase do kožešin a bydlet v jeskyních :-) Ale upřímně, to co v poslední době Vdf nějak na nás pořád zkouší, tak už mě s tím pěkně ****. Ale nemít ty ceny co u něj mám, tak stejně nevím kam jít :-D

Proč by to měl být návrat do jeskyně? Předplacená služba je rovnocennou alternativou k paušálu. Třeba v Itálii má více lidí predplacenky než paušál, ale je pravda, že tam jsou taky výhodnější. Každopádně rozdíl je pouze ve formě placení. U jednoho kupuješ kredit předem a u druhého platíš zpětně. Ale obě služby jsou rovnocenné a pro koncového zákazníka se nic nemění, tedy využívá stejné služby jako u paušálu, jen s rozdílnou sazbou. Ale mě se třeba vyplatí více kredit než pevný paušál.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Mně to povídej.

Nemám neomezená data a ani bych je nevyužil.

Poslední měsíce přes data proserfováno 3,34 - 6,78 GB.

image.png

Ale chápu, že zase v dnešní době neomezenek se hledí na celkovou výši měsíční částky, než na to, co to vlastně obsahuje. Možná tak leckdy vyjde výhodněji právě neomezenka než nějaká kombinace neomezeného volání, SMS a limit dat o několika GB.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno
před 38 minutami, marek-81 napsal:

Proč by to měl být návrat do jeskyně? Předplacená služba je rovnocennou alternativou k paušálu. Třeba v Itálii má více lidí predplacenky než paušál, ale je pravda, že tam jsou taky výhodnější. Každopádně rozdíl je pouze ve formě placení. U jednoho kupuješ kredit předem a u druhého platíš zpětně. Ale obě služby jsou rovnocenné a pro koncového zákazníka se nic nemění, tedy využívá stejné služby jako u paušálu, jen s rozdílnou sazbou. Ale mě se třeba vyplatí více kredit než pevný paušál.

Bylo to myšleno s nadsázkou, proto jsem tam dal smajl. Uvědomuji si, že to není podřadná služba, ale rovnocenná. Prostě se to jen jinak hradí. Nechtěl bych už řešit a hlídat si kredit. Dětem jsem od čtvrté třídy pořídil paušál i když jej nepotřebovaly, ale nechtěl jsem řešit, aby musely řešit to, zda si můžou komukoliv zavolat a nemusely si hlídat čas a kredit. Ale dnešním dětem stačí data, ve výpisu vidím, že vůbec nevolají a neposílají SMS. Ale jen rozumný datový tarif pro ně neexistuje. A platit 300,- za neomezený Super, je vážně super. Nic lepšího pro mě, pro ně na trhu není.

I mamce jsem ukázal, že mít paušál je pro ní daleko levnější varianta, než si pořád dobíjet a řešit cenu hovoru. Tahle má senior paušál za 260,- u T-M a je nadšená, že nic neřeší a jen si volá s rodinou, s přáteli a doktory. S kreditem pravidelně nabíjela 350-400,-/měsíc a musela si hlídat čas.

Ale chápu, že jsou lidi, co ani za rok neprovolají 200,-. Pro ty je kredit jasná volba.

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

@Komár to s Tebou souhlasím. Já taky přešel na paušál před cca 15 lety, ale to byla taky jiná doba. Neexistoval žádný smartphone, internet v mobilu byl úplně jiný, žádný WhatsApp, Messenger apod. Takže jsme museli opravdu jen volat nebo psát sms přes operátora, ale dnes to už není vůbec potřeba. Je jasné, že pokud bych denně provolal hodiny nebo propsal sms, tak si nechám paušál a neomezený tarif, ale když vše dělám přes WhatsApp, tak na co ho mám? Jak jsem psal, minulý měsíc jsem provolal 45 klasických minut. Už se pomalu dívám na predplacenky a na 90% přejdu.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague