Odesláno pondělí v 20:37 1 den Sami od sebe jí měnit nebudou, není důvod. A kdy to můžeš očekávat? No v nejbližší době, to dá rozum, no ne? 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 21:47 1 den Ale budou, jde o ten postupný přechod na DOCSIS 3.(něco) je to zásuvka v širším rozsahem frekvence.Konkrétně https://www.omko.cz/_d11438.html Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno pondělí v 22:55 1 den Me dneska prisla SMS ze mi chtej vymenit modem. A mne by zajimalo proc jako? Internet mi funguje tak jak potrebuju, na nic si neztezuju, nikoho jsem se o zadne vylepseni neprosil.Najednou oni sami od sebe prijdou s tim ze mi za starej kousek daj novej, zadarmiko a s tim ze jim jde o dorucovani co nejvyssi kvality sluzeb??? To urcite! Nejsem male dite ani starej dedek abych se nechal opit rohlikem, moc dobre vim ze v kapitalistickym svete neni nic zadarmo a tyhle reci o tom ze nekomu na me zalezi jsou pouhe fabulace.Ten novy modem neco stoji a pokud to chcou menit tisicum zakazniku tak je to bude stat prinejmensim par milionu,.. nikdo nevyhodi par mega jen tak pro nic za nic, takze co z toho maj?Proc mi chtej cpat novy modem? Je v tom snad skryta kamera, tajny odposlech, cidlo pohybu ci spotreby elektriky, nebo nejaka jina zajimava feature? Upraveno pondělí v 22:57 1 den uživatelem BumBumBac - - - - Ostrava
Odesláno pondělí v 22:58 1 den Autor končí mu podpora od výrobce, končí mu platnost certifikátu, nadměrně zatěžuje síť neefektivním využíváním pásma, takže ta výměna bude určitě levnější než řešit všechny ostatní problémy, co by vznikly jeho ponecháním 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 23:00 1 den Výměna u mě proběhla tak, že ke mě přišel technik s novým modemem, řekl že mám špatný signál a že to nebude moct vyměnit. Potom ho napadlo jít ven, něco dělal ve "skříni", vrátil se řekl, že už to je celkem dobrý a vyměnil to. Stálé mě to trochu zlobí, jsem prý na konci "větve". Takže měnit modem tím způsobem, že ho pouze předám je hloupost. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno včera v 05:511 den Pokud přišel minulý týden mail o výměně modemu (Compal) s tím, že se v nejbližší době ozve Infotel, za jak dlouho to můžu očekávat?Mě přišel email 3. den v červnu. Letos. . . . Máme už listopad. Takže máš času habaděj.Já teda na to nespěchám a nikoho nebudu uhánět. Mě inet funguje, nestěžuji si a nemám moc rád, když se "šťourá" do něčeho, co je funkční. PS: vím, proč se ta výměna dělá. V duchu jsem ale rád, že moc nespěchaj 😄Že jsem sem něco psal. . . . Už volali. Přijdou zítra dopoledne s tím novým zázrakem, co má tu minilešenářskou trubku dole jako podstavec.Doba klidu a pohody skončila. Před devíti hodinami byl napsán první odstavec. Ten druhý je jako nový post napsaný po 9 hodinách od toho prvního postu. Ono se to spojilo v jeden post. Hm - tenhle web je, koukám, taky zázrak nové doby. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.