Odesláno 27. října 2025 27. říj Předpokládám, že on musí aktivovat novou MAC pro danou smlouvu. Ale zřejmě nic, co by nešlo i osobně na té pobočce. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 27. října 2025 27. říj No a do těch nákupáků jim přece musejí vozit i jiné věci než modemy či stb. A poslat ho tam poštou musí být pořád levnější než platit šoféra co mi ho doveze domu.No a neaktivuje se to když ten modem nafasuje na centrále? Já fakt nic nedělal jen ho zapojil.Nestihl jsem to přidat tak pardon za více příspěvků na stejné téma. - - - - PROTESTOV
Odesláno 27. října 2025 27. říj @CableG @dad18 @TechnikusTen technik má za povinnost vše nainstalovat a zapojit. HLavně musí zkontrolovat zásuvku a případně ji vyměnit. Následně přeregistrovat zařízení v interních systémech. Ta zařízení se vozí technikům do nějakého jejich skladu. Rozvážet to na x desítek prodejen, tam řešit skladování atd. by vyšlo hodně draho a navíc, by nedošlo k výměně té zásuvky. Měl by i zkontrolovat a vyřešit signál. A pak je tam plno dalších věcí, proč to nejde posílat poštou atd. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 27. října 2025 27. říj @Marek-26 Každá výměna stb nebo modemu probíhá jen dole u dvěří. Jednou dokonce ani nevylezl z auta a jen okýnkem mi podal nový a papír na podpis. A když jsem mu dával starý přístroj tak jen mávnul rukou a odjel. Jak se tedy ta jeho povinnost kontroluje? - - - - PROTESTOV
Odesláno 27. října 2025 27. říj Já mám tedy radši, když technik přiveze zařízení, namontuje, zprovozní, vezme původní zařízení, možná u toho i pokecáme, a pak si řekneme nashle .... a je to v cajku. Je to takové uživatelsky pro zákazníka přívětivé. Dle mého názoru lepší, než zákazníkovi předat ve dveřích zařízení a sbohem. A všechny další úkony hodit uživateli na hrb., tedy i starost se zabalením a odesláním původního zařízení. No ale tak já jsem starší generace. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Odesláno 27. října 2025 27. říj Jo, já taky, ale ber to zas ze strany technika. Při první instalaci se zdrží a pak už nestíhá celý den, takže je rád, že to někomu může dát jen mezi dveřma. Jinak by nestíhal časové okna a lidi by zas remcali a stěžovali si.Jinak nic nebalíš a neposíláš, to si technik bere sebou. Jen tě VF potrápí když chceš dát výpověď, to jo, to pak musíš posílat sám. Trošku naschvál na rozloučenou 😀 - - - - PROTESTOV
Odesláno 27. října 2025 27. říj před 3 hodinami, Marek-26 napsal:@CableG @dad18 @TechnikusTen technik má za povinnost vše nainstalovat a zapojit. HLavně musí zkontrolovat zásuvku a případně ji vyměnit. Následně přeregistrovat zařízení v interních systémech. Ta zařízení se vozí technikům do nějakého jejich skladu. Rozvážet to na x desítek prodejen, tam řešit skladování atd. by vyšlo hodně draho a navíc, by nedošlo k výměně té zásuvky. Měl by i zkontrolovat a vyřešit signál.A pak je tam plno dalších věcí, proč to nejde posílat poštou atd.@Marek-26 Tak snad to z toho parapetu před barákem udělal všechno správně 😄 Letos dvě výměny, žádná kontrola zásuvky nebo cokoliv jiného, v jednom případě dokonce ani nevstoupil do objektu. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 27. října 2025 27. říj U nas cca tyden zpet nucena vymena modemu. Technik prijel v casovem okne, udelal novy koax, zapojil novy modem, hodil do bridge, neco si natukal v mobilu kde jsem to pak i podepsal a hotovo. Cela operace asi 15min a bez problemu. Asi zalezi na lidech. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 27. října 2025 27. říj Mluvil jsem o těch výměnách Compalů co probíhají. U ostatních záleží, zda si člověk o jedná samoinstalci nebo ne. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 3. listopadu 2025 3. lis Pokud přišel minulý týden mail o výměně modemu (Compal) s tím, že se v nejbližší době ozve Infotel, za jak dlouho to můžu očekávat? A budou měnit i zásuvku? V minulosti tu někdo psal že ano, další psal že mu zásuvku nechali starou. Zásuvka je starý typ někde z roku 2007. Upraveno 3. listopadu 2025 3. lis uživatelem Ivo2003 -, Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.