Odesláno pondělí v 12:32 2 dny Předpokládám, že on musí aktivovat novou MAC pro danou smlouvu. Ale zřejmě nic, co by nešlo i osobně na té pobočce. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pondělí v 12:33 2 dny No a do těch nákupáků jim přece musejí vozit i jiné věci než modemy či stb. A poslat ho tam poštou musí být pořád levnější než platit šoféra co mi ho doveze domu.No a neaktivuje se to když ten modem nafasuje na centrále? Já fakt nic nedělal jen ho zapojil.Nestihl jsem to přidat tak pardon za více příspěvků na stejné téma. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 12:54 2 dny @CableG @dad18 @TechnikusTen technik má za povinnost vše nainstalovat a zapojit. HLavně musí zkontrolovat zásuvku a případně ji vyměnit. Následně přeregistrovat zařízení v interních systémech. Ta zařízení se vozí technikům do nějakého jejich skladu. Rozvážet to na x desítek prodejen, tam řešit skladování atd. by vyšlo hodně draho a navíc, by nedošlo k výměně té zásuvky. Měl by i zkontrolovat a vyřešit signál. A pak je tam plno dalších věcí, proč to nejde posílat poštou atd. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 13:23 2 dny @Marek-26 Každá výměna stb nebo modemu probíhá jen dole u dvěří. Jednou dokonce ani nevylezl z auta a jen okýnkem mi podal nový a papír na podpis. A když jsem mu dával starý přístroj tak jen mávnul rukou a odjel. Jak se tedy ta jeho povinnost kontroluje? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 14:39 2 dny Já mám tedy radši, když technik přiveze zařízení, namontuje, zprovozní, vezme původní zařízení, možná u toho i pokecáme, a pak si řekneme nashle .... a je to v cajku. Je to takové uživatelsky pro zákazníka přívětivé. Dle mého názoru lepší, než zákazníkovi předat ve dveřích zařízení a sbohem. A všechny další úkony hodit uživateli na hrb., tedy i starost se zabalením a odesláním původního zařízení. No ale tak já jsem starší generace. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno pondělí v 14:57 2 dny Jo, já taky, ale ber to zas ze strany technika. Při první instalaci se zdrží a pak už nestíhá celý den, takže je rád, že to někomu může dát jen mezi dveřma. Jinak by nestíhal časové okna a lidi by zas remcali a stěžovali si.Jinak nic nebalíš a neposíláš, to si technik bere sebou. Jen tě VF potrápí když chceš dát výpověď, to jo, to pak musíš posílat sám. Trošku naschvál na rozloučenou 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno pondělí v 16:04 2 dny před 3 hodinami, Marek-26 napsal:@CableG @dad18 @TechnikusTen technik má za povinnost vše nainstalovat a zapojit. HLavně musí zkontrolovat zásuvku a případně ji vyměnit. Následně přeregistrovat zařízení v interních systémech. Ta zařízení se vozí technikům do nějakého jejich skladu. Rozvážet to na x desítek prodejen, tam řešit skladování atd. by vyšlo hodně draho a navíc, by nedošlo k výměně té zásuvky. Měl by i zkontrolovat a vyřešit signál.A pak je tam plno dalších věcí, proč to nejde posílat poštou atd.@Marek-26 Tak snad to z toho parapetu před barákem udělal všechno správně 😄 Letos dvě výměny, žádná kontrola zásuvky nebo cokoliv jiného, v jednom případě dokonce ani nevstoupil do objektu. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno pondělí v 19:02 2 dny U nas cca tyden zpet nucena vymena modemu. Technik prijel v casovem okne, udelal novy koax, zapojil novy modem, hodil do bridge, neco si natukal v mobilu kde jsem to pak i podepsal a hotovo. Cela operace asi 15min a bez problemu. Asi zalezi na lidech. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno pondělí v 20:56 2 dny Mluvil jsem o těch výměnách Compalů co probíhají. U ostatních záleží, zda si člověk o jedná samoinstalci nebo ne. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.